Béčko v Lánech bez větších komplikací

V neděli večer, 12.10., se naše Béčko vydalo na horkou půdu do Lánů. Náš tým, který přijel ve standardní sestavě (Lukáš Grof, Martin Sochor, Tomáš Fišar a Roman Růžek), spíše připomínal uličku hanby, jelikož sobotu strávil Roman na koncertu kapely Škwor, Tomáš slavil své šestadvacáté narozeniny, Martin se též účastnil, navíc i nedělního úklidu, kde milerád vypomohl s úklidem zbylého piva. Jediný stoprocentně připravený byl kapitán a řidič Lukáš. Domácí nastoupili v sestavě 3x Vokrouhlecký (Zdeněk, Martin, David) a Ulrych.

Začátek utkání byl pro náš tým tradičně špatný. Béčko se tradičně potýká se špatnou čtyřhrou, což ukázkově předvedla dvojice Růžek/Sochor, která uhrála pouhých 12 bodů. Dvojice Fišar/Grof statečně bojovala, bohužel zradila je koncovka v prvních dvou setech (12:14, 11:13) a prohráli 1:3. K první dvouhře nastoupil Roman proti Martinu Vokrouhleckému. Romanovi nefungovala jeho hlavní zbraň, forhend, a soupeř toho dokázal náležitě využít. Roman prohrál jasně 0:3 a náš tým prohrával již 0:3. Dále už ale byl zápas jasně v režii našeho Béčka. Nejprve Lukáš nedal moc šancí Davidu Vokrouhleckému (3:0). Poté Tomáš s Martinem vyhráli bez větších problémů své zápasy a srovnali stav na 3:3. Jediným dalším bodem domácích byla výhra Ulrycha nad Tomášem, kdy domácí hráč za stavu 2:2 a 10:9 ukončil zápas konečným vepřem. Tomáš už letos prohrál druhý zápas, kdy dostal více jak 10 prasat, doufejme, že tento smutný trend nebude přetrvávat dále. Náš tým tedy zvítězil v Lánech 14:4.

Lukáš Grof zatím ukazuje, že si post kapitána týmu zaslouží (4/4,5), Martin Sochor, i přes lehkou opičku, neprohrál (4/4,5), Romanovi Růžkovi chvilku trvalo, než se probral, pak ale zahrál velmi dobře (3/4,5), Tomáš Fišar předvedl slušný výkon, bohužel opět doplatil na řeznické kvality soupeře (3/4,5).

Náš tým je v tabulce zatím o skóre druhý za bělohradským Áčkem, příští zápas sehraje doma s týmem z Hořic, v pátek 17.10. od 19:00.

Facebookové komentáře

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.