Čtvrteční výlet Déčka do Rovenska

Ve čtvrtek 9.10.2014 se náš D-tým vydal ukořistit nějaké ty bodíky do Rovesnka pod Troskami, kde nás čekalo jejich Áčko. Původní plánovaná sestava Stuchlík, Hanuš, Vavrinec, Štefan se nám po středečním fotbalovém tréninku Dominika rozpadla, a tak musel narychlo zaskočit Pavel Osten. Cesta do Rovenska se ještě navíc opravuje, takže jsme jeli cestou necestou, polem nepolem, objížďkou neobjížďkou a snad i učesaný neučesaný jsme po 45 minutách dorazili na místo.

Po úvodním rozpinkání jsme nastoupili na čtyřhry ve složení Vavrinec-Osten x Vagenknecht – Drahoňovský a Stuchlík – Hanuš x Kozák – Kopecký. A hned od začátku se soupeř ujal vedení, když náš jediný set uhráli Stuchlík s Hanušem. Z prvního kola dvouher vyšel vítězně jenom Jirka Stuchlík, který porazil Patrika Kozáka 3:1 a zkorigoval tak skóre na 5:1 pro soupeře. V dalším kole dokázal svůj zápas vyhrát opět jenom Spinka a odnesl to Kopecký. Stav byl tedy 8:2 a bylo již téměř jasné, kde mají facky hnízdo. V předposledním kole dokázal vyhrát svůj zápas Pavel Osten, který porazil v pětisetové bitvě Kopeckého. Jarda Hanuš prohrál s Kozákem 10 v pátém, Spinka šel na Vagenknechta (0:3) a Míra Vavrinec měřil své síly s Drahoňovským (také 0:3). To bylo od nás zase vše a zápas tak byl rozhodnutý. V posledním kole prohrál Osten s Vágenknechtem 0:3, Stuchlík s Drahoňovským 1:3, Vavrinec s Kozákem 2:3, a tak poslední bod přidal Jarda Hanuš, který dokázal porazit Jirku Kopeckého a odvrátil tak zapsání svého jména pod skákající vajíčko na stránkách.

Pavel Osten uhrál ceněný bod, Jirka Stuchlík 2, Jarda Hanuš pouze 1 a byl rád a Mírovi tento zápas nebylo přáno. Celkově tedy máme na kontě druhou prohru a figurujeme na samém dně tabulky. Máme se tedy od čeho odrazit a svoje výkony zlepšit. Snad nám k tomu dopomůže i účast našich mladých hráčů Vydry a Štefana, kteří by měli být žebříčkově výš, ale své kvality zatím předvádějí pouze na fotbalových trénincích.

Facebookové komentáře

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.