Déčko těsně porazilo Rovensko a sezónu končí páté

V pátek večer naše „D“ hostilo v posledním utkání RP2 tým Rovensko pod Troskami „A“, který má ve svém týmu nejlepšího hráče této soutěže, Tomáše Vágenknechta. Dále v týmu hrají Drahoňovský, Kopecký a Kozák. Naše sestava byla ve složení Stuchlík, Oravec, Hanuš a Štefan. Očekával se vyrovnaný boj o každý bod, což se také potvrdilo.

Čtyřhry dopadly nerozhodně, dvojice Hanuš-Štefan v pátém setu vybojovala bod nad Kopeckým a Kozákem, zatímco Jirka s Jakubem na Drahoňovského s Vágenknechtem nestačili, 1:1. V prvním kole si Dominik poradil s Kopeckým a Jakub s Drahoňovským, avšak Jarda s Jirkou nad svými soupeři neuhráli ani set, a tak skóre zůstalo shodné, 3:3. Ve druhém kole jsme již soupeři utekli, když prohrál pouze Jarda s jedničkou hostů, 6:4. Do třetího kola jsme se pustili s odhodláním náskok ještě navýšit a povedlo se, neboť prohrál pouze Jirka s Drahoňovským, když Jakub dokázal najít recept na jistou hru Vágenknechta, a tak nám již stačil k celkovému vítězství pouhý bod, 9:5. Ten v úvodu posledního kola zařídil Jakub s Kopeckým, a tak nás nijak nemusel trápit fakt, že poslední 3 zápasy soupeři vyhráli, 10:8. Tato výhra nás dostala na pěknou 5. příčku tabulky RP2. I když soupeři na 6. a 7. místě mají shodný počet bodů, tak s nimi máme lepší vzájemné zápasy.

Jakub Oravec (4) se standardně s končící sezónou dostal z herní krize, Dominik Štefan (3,5) jako zaskakující náhradník předvedl velmi bojovný výkon a ukázal, že je na tuto soutěž připraven, Jarda Hanuš (1,5) se sice vztekal kvůli svým výkonům, avšak výhra ho jako kapitána velmi těšila a Jirka Stuchlík (1) zažíval podobné pocity.

Facebookové komentáře

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.