Déčko v Železnici vyšlo na prázdno

V pátek 14.3. se náš D-tým vydal na bojovou výpravu do Železnice, kde nás přivítalo železnické céčko v plné parádě. My jsme nastoupili v sestavě Stuchlík, Hanuš, Vydra, Štefan a jako morální podpora a taktik týmu Horáčková. Soupeř nastoupil v sestavě Kudrnáč Miloslav, Kalousek Jaroslav, Vraštil Jiří a nezvykle také Jiřiště Jaroslav.

Úvodní čtyřhry se nesly v duchu „50na50“, když Stuchlík s Hanušem nestačili na Kalouska a Vraštila a uhráli pouhý set. Zato mladší dvojice Štefan-Vydra dokázala vyzrát na Kudrnáče s Jiřištěm a nedovolila jim ani set (-9, -9, -9 z pohledu domácích. Zkrátka pohlídané).

To však bylo z naší strany prozatím vše, protože oba mladíci své zápasy v úvodním kole prohráli 0:3, Vydra s Kudrnáčem a Štefan s Kalouskem. I Jarda Hanuš prohrál s Vraštilem, když se po dvou prohraných a následně dvou vyhraných setech nedokázal ztopořit k závěrečnému tlaku a pátý set prohrál 8, za což se nezapomněl řádně pochválit. Bodoval pouze dorostenec Stuchlík, který si poradil 3:0 s Jiřištěm. Druhé kolo bylo celé v režii domácích a naše sestava si dovolila sebrat pouze dva sety, což bylo žalostně málo a ocitli jsme se tak v pěkné mizérii. 8:2 pro domácí tým to byl stav, se kterým se dá jen těžko něco udělat, a tak domácí pomalu, ale jistě, přičichávali k vůni výhry.

V úvodu třetího kola ještě prohrál Vydra s Kalouskem 2:3, takže prohra domácích už nehrozila. Zbytek naší sestavy se ale statečně opřel do svých soupeřů. Stuchlík porazil Vraštila 9 v pátém, rozdílem třídy, Štefan vykostil Kudrnáče 3:0 a Hanuš ušmudlal výhru nad nadávajícím Jiřištěm. Do čtvrtého kola jsme tedy vstupovali za stavu 9:5 pro domácí.

V úvodním zápase čtvrtého kola nestačil Vydra na Vraštila a, i přes zástupy prasat v úvodních setech, podlehl 7 v pátém a bylo vymalováno! Za náš tým následně bodoval pouze Jirka Stuchlík, který porazil Kudrnáče 8 v pátém. Zbylí dva protagonisté ale nestačili na své soupeře, když Dominik nedokázal v pětisetové bitvě najít účinnou zbraň na Jiřištěho a Jarda dokázal nad Kalouskem vyhrát pouhý set. Dílo zkázy bylo dokonáno a domácí tak oslavovali výhru 12:6!

Standardně dobře zahrál Jirka Stuchlík. Dokázal si poradit i v koncovkách pátých setů a na naše konto připsal 3 body. Dominik Štefan se také snažil, ale v celkovém součtu to bylo pouze 1,5 b. Jarda Hanuš přispěl jedním bodem a spoustou vztekání, nadávek, kopů do lahve s pitím ve stylu kung-fu a hody ručníkem na dálku. Tomáš Vydra podal celkem laxní výkon, když dokázal se Štefanem vyhrát pouze čtyřhru a z jeho strany jsme tuto sezonu viděli mnoho lepších výkonů.

V pátek nás čeká poslední zápas sezony s Rovenskem „A“, se kterým jsme u nich prohráli a máme jim tedy co vracet!

Facebookové komentáře

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.