Céčko v Lánech nepotvrdilo roli favorita

V neděli dopoledne naše „C“ čekala cesta do sousední vísky Lány, kde jsme se utkali s týmem „A“. Sestava domácích byla Ulrych a trojice Vokrouhleckých (David, Martin, Zdeněk). Za nás nastoupili Grof, Stuchlík, Oravec a Virag. Rozdíl oproti našim rozměrům a novým stolům je v prostorách soupeře jednoznačný, a tak to bylo domácí prostředí se vším všudy.

Hned po čtyřhrách byli domácí ve vedení 2:0, když jsme uhráli pouhý set. V prvním kole Jakub z nepochopitelných důvodů nedokázal dohrát zápas se Zdeňkem Vokrouhleckým za stavu 9:4 v pátém, a tak naše body zařídili pouze Lukáš s Mirďou, 4:2. Druhé kolo pro nás dopadlo ještě o něco hůře, neboť bodovat dokázal pouze Mirďa, který v těsné koncovce pátého setu vybojoval bod s nevyzpytatelným Ulrychem, 7:3. Ve třetím kole se Lukáš s Jirkou postarali alespoň o to, aby nám soupeř neutekl definitivně, když si bodově oba týmy připsaly stejným dílem, 9:5. V posledním kole bychom však potřebovali vyhrát veškeré zápasy k zisku remízy, což se nepovedlo, neboť Jakub ani ve čtvrtém zápasu nedokázal zvítězit po velmi mizerném výkonu s Martinem Vokrouhleckým, přičemž Mirďa nestačil na Zdeňka, a tak se domácí mohli radovat z výhry 11:7.

Lukáš Grof (3) zahrál dobře, Jirka Stuchlík ukázal domácím, že jim v této soutěži může naprosto bez problémů konkurovat, Mirďa Virag (2) připsal také do svých statistik 2 výhry a Jakub Oravec (0) nepředvedl za lánskými stoly absolutně nic, což je u něho v Lánech normální.

Facebookové komentáře

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.