Déčko si poradilo s Veliší a už je páté

V pátek večer naše „D“ přivítalo v domácí tělocvičně soupeře z Veliše (Pažout Jaroslav, Pažout Vladimír, Malý, Olejarčík), kteří sice okupují poslední příčku, avšak soupeře potrápit umí. V naší sestavě hráli Stuchlík, Grof, Oravec a Vavrinec.

Začátek nám nevyšel, a tak ztráta 0:2 byla hrozbou hned v úvodu utkání. V prvním kole parádně zahrál Míra Vavrinec, který vybojoval bod s Olejarčíkem a přidali se k němu i Lukáš a Jirka. Prohrál pouze Jakub, který na Vladimíra Pažouta nedokázal najít recept podruhé v řadě, 3:3. Druhé kolo opět patřilo nám a z hostů bodoval znovu Vladimír Pažout, kterého však Míra Vavrinec značně potrápil a rozhodovalo pár míčků pátého setu, 6:4. Ve třetím kole jsme si alespoň udrželi dvoubodové vedení, neboť oba Pažouti na Jirku a Míru vyzráli, 8:6. V posledním kole jsme soupeři nenechali ani bod, i když Lukáš Grof měl na mále s Vladimírem, avšak v koncovce pátého setu byl lepším hráčem, 12:6.

Lukáš grof (4) si vylepšil bilanci hned se dvěma hráči, kterým ve Veliši nestačil, Jirka Stuchlík (3) zahrál velmi dobře, Jakub Oravec (3) v prvním zápasu dělal jednoduché chyby, Míra Vavrinec (2) „zabejčil“ a velmi nám pomohl.

Facebookové komentáře

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.