Déčko vyzrálo na třetí Chomutice

V úterní dohrávce 13. kola RP2 naše „D“ odehrálo domácí utkání proti Chomuticím „A“. Tento tým vyniká dvěma jednoznačně nadprůměrnými hráči soutěže, Jardou Břeským a Mírou Kubíkem, kteří doposud okupovali 3. a 4. příčku žebříčku úspěšnosti, doplněni Jónem a Kučerou. V naší sestavě se podruhé objevil Lukáš Grof, což podstatně zvyšovalo naše šance na úspěch, nechyběli však ani Stuchlík, Oravec, Vydra a střídající Hanuš.

Čtyřhry se nám vůbec nepovedly, když ani jedna z našich dvojic nedokázala vybojovat jediný set, 0:2. Hned v prvním kole jsme dokázali srovnat skóre, když prohrál pouze Tomáš Vydra, který si nedokázal poradit proti materiálu na pálce Jóna, 3:3. Ve druhém kole jsme opět slavili především úspěch, i když Lukáš Grof měl na mále proti Kubíkovi, kterého přehrál až v koncovce (9) pátého setu, a tak pouze Tomáš nestačil na Břeského, 6:4. Třetí kolo zvládli Jakub s Lukášem, zatímco střídající Jarda nevyzrál na chytrou hru Kubíka a Jirka Stuchlík nedokázal zopakovat loňskou porážku jinak suverénního Břeského, 8:6. V posledním kole jsme potřebovali vybojovat alespoň 2 body, což se povedlo hned z úvodu, když Lukáš nedal šanci Jónovi a Jarda zvládl koncovky setů v zápasu s Kučerou. Navíc Jakub vyzrál i na Břeského, a tak hosté bodovali pouze přes Jirku Stuchlíka, který nestačil na Kubíka, 11:7

Jakub Oravec (4) dnes neztratil ani set, Lukáš Grof (4) zvládl hned dvě dramatické koncovky pátých setů proti silnější polovině soupeřů, Jirka Stuchlík (2) přispěl důležitými body, což platí i u Jardy Hanuše (1/2). Tomáš Vydra (0/2,5) má rozhodně na Jóna zbraně, avšak nebylo mu přáno.

Facebookové komentáře

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.