Déčku poslední kolo v tomto roce nevyšlo

Ve středeční předehrávce, za husté mlhy a sychravého počasí, se Pačáci, v sestavě Stuchlík, Oravec, Hanuš, Vydra, vydali na jednu z delších cest do Rovenska pod Troskami, aby se utkali s týmem, který byl dlouhou dobu celkem nejvyšší okresní soutěže. V sestavě domácích nechyběl Vágenknecht, který neprohrává, tudíž bylo naším cílem uhrát co nejvíce bodů na trojici Kozák-Kopecký-Drahoňovský.

Čtyřhry dopadly katastrofálně, nevyhráli jsme ani jeden set a rázem byl stav 2:0. Do prvního kola jsme nastoupili s nutností dohnat manko ze čtyřher, avšak Tomáš s Jardou na soupeře nestačili, a tak si domácí drželi náskok, 4:2. Z druhého kola bodoval pouze Jakub, když Jirka nestačil na Kozáka v pěti setech, stejně jako Jarda na Drahoňovského, Tomáš byl bezradný proti jistotě Vágenknechta, 7:3. Ve třetím kole jsme však zabojovali a jediný bod domácím zajistil Vágenknecht, 8:6. V posledním kole však domácí opět byli silnějším týmem a celkovou výhru si nenechali utéct, jediný náš bod vybojoval Jirka, když lépe zvládl dramatickou koncovku proti Drahoňovskému a zvítězil 15:13 v 5. setu, 11:7.

Jakub Oravec (3) nestačil na Vágenknechta, Jirka Stuchlík (2) měl velmi blízko ke třem bodům, Jarda Hanuš (1) proti Drahoňovskému nedotáhl vedení 2:0 na sety do zdárného konce a Tomáš Vydra (1) vedl s Kozákem 2:1, avšak také ho soupeř nakonec porazil.

Tři ze čtyř pětisetových zápasů zvládli lépe domácí, což se ukázalo v konečném zúčtování jako rozhodující. Nyní následuje vánoční pauza a druhou polovinu sezóny zahájíme na půdě silného Jičína, kterému v průběhu soutěže přibyl na soupisku Petr Sebera, jehož dosavadní skóre 17:3 jasně naznačuje další posílení již tak silného soupeře.

Facebookové komentáře

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.