Céčko jasně přehrálo rezervu Bělohradu

V pondělní dohrávce 8. kola jsme vyrazili do Lázní Bělohrad, kde na nás čekalo družstvo „B“, ve složení Zívr, Hoza, Ordáň a Kordík. V naší sestavě se k trojici Grof, Oravec a Morávek, přidal Jirka Stuchlík, aby nahradil pracujícího Mirďu Viraga.

Po čtyřhrách jsme poprvé v sezóně vedli, když Grof-Oravec nedali šanci Hozovi s Ordáněm a dvojice Stuchlík-Morávek vyzrála na Zívra s Kordíkem. První kolo dvouher bylo naprosto v naší režii, Lukáše sice překvapivě potrápil Hoza a Jakub uzavřel zápas se Zívrem až 17. bodem čtvrtého setu, zatímco oba Jirkové soupeřům nedali šanci a skóre bylo rázem 0:6. Ve druhém kole jsme pokračovali s výhrami až do stavu 0:8, v 9. zápasu si totiž Jirka Stuchlík neporadil se Zívrem, avšak další bod přidal Jakub na naši stranu, když vyzrál na nevyzpytatelnou hru Hozy a za stavu 1:9 tak bylo v podstatě rozhodnuto o vítězi. Vítězný bod nám zajistil hned v úvodu třetího kola Lukáš Grof, který přestřílel Kordíka, a tak nás nemusely tížit prohry Jirky Morávka se Zívrem, potažmo „Spíni“ s Hozou, v souboji leváků pak náš další bod přidal Jakub, 3:11. Čtvrté kolo sice proběhlo za rozhodnutého stavu, avšak nikdo nedal nikomu nic „zadarmo“, a tak nebyl jistě překvapením pětisetový souboj jedniček obou týmů, mezi domácím Pavlem Zívrem a naším Lukášem Grofem, ze kterého vzešel jako vítěz náš borec. V tomto posledním kole z našich řad nebodoval pouze Jirka Stuchlík, který v pěti setech nestačil na levorukého Ordáně.

Krajský Lukáš Grof (4,5) dnes zvládl dva pětisetové zápasy a potvrdil, že v této soutěži nemá moc soupeřů. Jakub Oravec (4,5) odehrál utkání s chladnou hlavou, což se projevilo i na jeho výkonu, Jirka Morávek (3,5) má již v nejvyšší okresní soutěži patřičné zkušenosti a Jirka Stuchlík (1,5) předvedl také sympatický výkon a týmu pomohl.

V pátečním domácím utkání nás čeká tým TJ So Lány „A“, který se prozatím trápí na dně tabulky.

Facebookové komentáře

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.