Útok na čelo KP1 Áčku hrubě nevyšel

obrobr

Sobotní ráno bylo v očekávání souboje lídra soutěže z Chlumce a ve formě hrajících Pačáků. Odpolední duel zase byl pro tým z Podkrkonoší velikou neznámou, jelikož Sokol HK2 “E” mění sestavu častěji než mění svou předpověď počasí ČHMI. Ráno se ještě bod urvat podařilo, jenže odpoledne nastoupil Hradec v síle maximální, což znamenalo prohru a pouhé 3 body ze sobotních 5 chtěných. Zápas začal pro hosty v sestavě Šmidrkal, Kazda, Luňák a Fejfar tragicky, dvě smolné prohry v pátých setech (jednou z vedení 2:0, podruhé ze 2 mečbolů) moc Pačáky nepovzbudily. Jenže za chvíli již bylo vyrovnáno, protože Honza Šmidrkal jasně přehrál Pilného 3:0 a Michal Luňák Vl. Mrázka udolal ve 4 setech. Následně ale Igor Fejfar po statečném výkonu podlehl J. Mrázkovi a Vojta Kazda na Cudlína po prvním vyhraném setu neměl. Na 3:4 z pohledu hostů snížil Honza, který si tak zkomplikoval utkání s Vl. Mrázkem, že byl velice rád za udřenou výhru 9 v pátém. Jenže Jiří Mrázek dal co proto Michalu Luňákovi a v úžasném zápase neproměnil Igor Fejfar na Cudlína mečbol, a tak domácí vedli 6:3. Na obrat zavelel Vojta vítězstvím nad Pilným, Honza ani sám nevěděl, jak otočil duel s Jiřím Mrázkem na 3:2 pro hostujícího obranáře a na 6:6 dokonce vyrovnal Michal, jenž po skvělém představení přetavil duel s Cudlínem ve výhru. Packá jízda pokračovala i dále, Igor vyhrál 3:1 nad Pilným (zejména koncovka 4. setu byla neskutečná) a na 8:6 zvýšil Vojta, jenž přehrál Vl. Mrázka. Jenže Honza si s Cudlínem ani nezahrál a dostal pořádnou čočku, obdobně dopadl i Michal s Pilným. Devátý hostující bod přidal Igor jasnou výhrou nad Vl. Mrázkem, ale Vojta Kazda výhru nezajistil, protože byl nad jeho síly domácí Jiří Mrázek.

TJ Sokol Chlumec n.C. “A” – TJ Nová Paka “A” – 9:9, Honza Šmidrkal zahrál solidně (3/4,5), každopádně stabilně si zahrály zbylé 3 články týmu (Kazda, Luňák, Fejfar 2/4,5).

obrobr

Odpoledne se jelo do malé herny Sokola HK2 “E”. Místní herna je bohužel místem těžce poddimenzovaná, což každopádně nahrává všem domácím útočným hráčům, kteří rádi využijí možnosti zabít balónek směrem ke zdi ke vzteku hráče hostujícího. Postavení v tabulce těžce neodpovídá možnostem hradeckých, jenže Pačáci si kalich hořkosti vypili až do dna, protože se výjimečně nehrála divize, a tak domácí nastoupili v plné palbě. Čtyřhry skončily nerozhodně, Fejfar-Šmidrkal překvapivě porazili Málka s Kopeckým, duo Kazda-Luňák nestačilo na Hampla s Pleskačem. Jak jinak než v 5 setech skončil zápas mezi Michalem Hamplem a Honzou Šmidrkalem a vítězně z něj vyšel protentokrát domácí borec, jelikož Honzovi nenahrálo (mimo jiné) ani prostředí, kde by se zpotil i somálský utečenec. Na 3:1 pro domácí zvýšil Pleskač, na nějž Igor neměl (3:0). Sérii nezlomili ani Vojta Kazda (0:3 s Málkem) ani Michal, který v koncovce pátého setu podlehl Kopeckému. Čestný singlový bod přihrál hostům Honza, který porazil Pleskače, jenže domácí Kopecký (proti Igorovi) a Málek (proti Michalovi) byli neomylní. 3. hostující bod zařídil Vojta, jenž smetl Hampla, jenže to již bylo z packé strany vše. Tadeáš Kopecký nedal Honzovi šanci a zvýšil na 8:3, Málek rozdrtil i Igora a Michal bohužel nedotáhl zápas s Michalem Hamplem do vítězného konce (2:3). Otrávené utkání tak skončilo.

TJ Sokol HK2 “E” – TJ Nová Paka “A” – 10:3, Honza Šmidrkal se nějak propinkal utkáním (1,5/3,5), Vojta Kazda zřejmě radost ze hry také neměl (1/2,5), Igorovi se nepodařilo prolomit hradecký val (0,5/3,5), tak jako Michalovi (0/3,5). S nadějí, že se Hradec takhle sejde alespoň ještě jednou proti nějakému konkurentovi packých v tabulce, opustila celá squadra Hradec Králové.

Facebookové komentáře

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.