Déčku se doma s Radimí vůbec nedařilo

V úterý večer dorazil do naší tělocvičny soupeř z Radimi, který v minulé sezóně okupoval přední příčky o soutěž níže a podařilo se mu tak postoupit k nám. Sestava hostů byla Myšík, Míka, Gebauer, Stříbrný, zatímco v naší sestavě nechyběli Stuchlík, Oravec, Hanuš a Vydra.

Po dvouhrách bylo skóre 1:1 a náš bod zajistili v pátém setu Hanuš-Vydra, přičemž Stuchlík-Oravec se vůbec nedostali do tempa a na Myšíka s Míkou nestačili ve třech setech. Hned v prvním kole jsme smolně prohráli dva pětisetové zápasy, a když se k tomu přidal naprostý herní výpadek Jakuba, soupeři náhle vedli 2:4. V kole druhém opět bodoval z našich řad pouze zkušený Jirka Stuchlík, zatímco trojice Hanuš-Oravec-Vydra na soupeře nestačila, 3:7. Do třetího kola jsme tudíž museli jít s vidinou nutnosti vyhrát minimálně 3 zápasy, což se bohužel opět nepodařilo a naším jediným bodujícím nebyl nikdo jiný, než neomylný Jirka Stuchlík, 4:10. Pouze v posledním kole dvouher jsme se soupeřem dokázali remízovat, když Jakub v dnešním dni poprvé zabodoval, proti Stříbrnému a Jarda Hanuš si poradil s Míkou, 6:12

Jediný, kdo dnes předvedl svůj standardní výkon, byl Jirka Stuchlík (3), Jarda Hanuš (1,5) se celé utkání trápil, stejně jako Jakub Oravec (1), který byl dnes úplně mimo. Tomáš Vydra (0,5) ve dvou případech prohrál v pátém setu rozdílem dvou míčků, tudíž je pro něho tato bilance velmi krutá.

V dalším utkání jedeme za soupeřem do Bělohradu, kde se utkáme s tamějším „C“. Naše morálka sice klesla do záporných hodnot, avšak za námi je teprve čtvrtina letošní sezóny a my se budeme prát dál.

Facebookové komentáře

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.