Smutné zakončení divizní sezóny

obrobr
Typicky krásnou sobotu se v mrazivém počasí vydal oslabený “A” tým na nejdelší štreku sezóny, do Broumova, resp. do Dvora Králové. Bez největší hvězdy týmu Lukáše Macáka neměli Pačáci sebemenší šanci na úspěch, což se také ukázalo jako pravdivé, a tak do Nové Paky putovaly pouze 2 body za účast, ovšem také na setrvání v soutěži stačící.

Po hledání herny v Broumově-Olivětíně za pomoci několika GPS a předchozí 100minutové jízdě konečně dorazila trojka udatných Pačáků (Kazda, Knap, Šmidrkal) do herny v areálu textilky Veba. Tam na místní čekal extraligový Michal Kleprlík, jehož porazit by se rovnalo pravděpodobnosti úspěchu ODS v příštích volbách. Jediná dvojice Knap-Šmidrkal vyfasovala tandem Gombarčík-Kleprlík a ač kluci první set ovládli, v následujících třech setech byli krátcí, 0:2. obrobrNa 3:0 zvýšil vrchní dělostřelec Karel Gombarčík, Lukáš Knap nestačil, následně ovšem Vojta Kazda po dobré hře porazil Dražinovského, čímž snížil na 1:3. Honza Šmidrkal proti Ďoubkovi předvedl málo bojovnosti a hlavně umu, jasná prohra se Honzovi opravdu nelíbila. Po ohromném boji navýšil vedení domácích Tomáš Dražinovský, Lukáš Knap se ale již těšil spíše na kouřící tyčinku, než na pátý set, Vojta Kazda následně podlehl Ďoubkovi. Poslední bod hostí přidal Honza Šmidrkal, když přehrál šikovného Vodala. 8:2. A když Lukáš Knap naprosto nestačil na Ďoubka a Vojtu Kazdu porazil snad v životním zápase Vodal, odebrali se hosté do šatny na točeného olivětínského Opata.

Slovan Broumov “A” – Nová Paka “A” – 10:2, Honza Šmidrkal s prázdnou neodjel (1/2,5), tak jako Vojta Kazda (1/3), Lukáš Knap už sezónu ukončil (0/3,5).

Po dlouhé cestě do Broumova hráli Pačáci poslední zápas sezóny ve Dvoře Králové. Jediná dvojka Knap-Šmidrkal získala bod za výhru 3:1 nad Krýzou a Klémou, poté se ještě hosté drželi, Vojtěch Kazda v krásném zápase přehrál Šulce, Lukáš Knap sice nestačil na Klému, ale na 3:3 (když přičteme skreč) srovnal Honza Šmidrkal utrápenou výhrou nad Krýzou. Vojtěch Kazda ještě zabojoval, Kléma šanci nedostal. A obdobně, Lukáš Knap jasně nestačil na Krýzu, ale vedení hostům zpět vrátil Honza Šmidrkal, když překvapivě zvládl další pětisetový zápas s Rostislavem Ježem. To již ale bylo bohužel z packé strany vše, Vojta Kazda už těžce nemohl a Krýza jej za to potrestal, Lukáš Knap vedení 9:6 v pátém setu nevyužil a s Ježem prohrál. A když zápas nezvládl ani Honza Šmidrkal, sehrál poslední packý zápas sezóny Vojta Kazda, pětisetová prohra zakončila packý den.

Dvůr Králové nad Labem “B” – Nová Paka “A” – 10:5, Honza Šmidrkal nesehrál zlý zápas (2,5/3,5), Vojta Kazda také zabodoval (2/4) a Lukáš Knap odložil pálku na poličku a nechá ji tam do října (0,5/3,5).

Facebookové komentáře

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.