Odveta déčka v Bělohradě nezdárná

V neděli ráno dorazilo „Déčko“ v oficiálním termínu k utkání o přímý boj o 4. místo do nepříjemného Bělohradu „C“, který je pro nás na domácí půdě téměř nehratelný. Tím spíš, pokud bereme v potaz, že naši jedničku Viraga zastupoval v tomto utkání mladíček Vydra, který nezaznamenal ani bod.

Zrozením našeho neúspěchu byly nepochybně prohrané obě čtyřhry, když dvojice Stuchlík-Oravec prohrála z 15 zápasů pouhý 3. duel. Následující kolo připadlo bodově domácím hráčům, když si na půdě soupeře dokázal poradit z našich pouze Jakub Oravec, který takticky nepustil do zápasu domácího Rybala, ostatní si však s námi poradili bravurně a my prohrávali již 5:1. Poté jsme zanechali alespoň jiskru naděje, když se opět prosadil Jakub proti Václavíkovi, přičemž Jirka Stuchlík s Hozou otočil takřka prohraný zápas ze stavu 0:2 na sety. Další kolo skončilo nerozhodně, Šulc a Hoza se prosadili za domácí, Rybalo a střídající mladíček Fejfar již na nás nestačili, avšak pořád to vše znamenalo dvoubodový náskok domácích, který se nám do konce utkání nepodařilo zlomit a konečná těsná prohra 10:8 velice zamrzí o to víc, když vezmeme v potaz fakt, že naše jednička Mirďa Virag opět nemohla na utkání kvůli plnění povinností v RP1.

Jirka Stuchlík (3) se pravidelně bodově nemýlí, Jakub Oravec (3) nezvládl koncovky setů proti materialistovi Hozovi, Míra Vavrinec (2) ukázal bojovnou vůli i v záskoku za nemocného Hanuše a Tomáš Vydra (0) platil daň za špatnou tréninkovou morálku posledních měsíců sezóny.

Facebookové komentáře

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.