Déčko oplatilo Žlunicím vysokou porážku

Ve středu předehrávalo naše „Déčko“ ve večerním utkání se Žlunicemi, od nichž si v první polovině sezóny odvezlo nečekanou a velmi nepříjemnou porážku 14:4. Soupeř, brouzdající se ve spodních vodách tabulky, je velmi nevyzpytatelný a my jsme nenechali nic náhodě, nastoupili v plné sestavě (Virag, Stuchlík, Oravec, Hanuš), což, jak se později ukázalo, neslo kýžené ovoce a my oplatili soupeři (Libánský, Němeček, Haken, Smutný) porážku stejnou mincí.

obrobr

Cesta k vysokému vítězství začala hned od čtyřher, které jsme dokázali nevídaně vyhrát obě dvě, a to dokonce bez větších problémů, 3:0 na sety. V následujícím kole nastoupil k prvnímu zápasu Jakub, který si s Libánským dokázal poradit, avšak Jirka s Jardou svým soupeřům podlehli, a tak naše vedení zvýšil až náš „škubánek“ Mirďa Virag. Když v následujícím kole nestačil pouze Jarda Hanuš na Němečka, vedli jsme už 7:3. Poté jsme zaznamenali „šňůru“ pěti výher v řadě, přičemž bod vítězný zařídil Jakub proti nepříjemnému Hakenovi. Hosté se poté zmohli už pouze na jeden bod, když Jakub velmi špatnými příjmy dost ulehčil Němečkovi cestu k vítězství a my se mohli radovat z vysoké výhry 14:4 nad soupeřem, na jehož stolech podložených pivními podtácky se nikdo z nás nezmohl na víc než 1 bod (v 1. utkání chyběl Virag).

obrobr

Svou roli jedničky v našem týmu potvrdil Mirďa Virag (4,5), neuvěřitelné výměny dnes se soupeři svedl Jirka Stuchlík (3,5), formu v poslední době našel i Jakub Oravec (3,5), který se v posledním zápasu zalekl, že má na dosah 4 body od dob, kdy byl Žižka ještě svobodníkem, Jarda Hanuš (2) se v utkání trápil, ručník i PET lahev lítaly po tělocvičně jako o závod, avšak 2 body nakonec vybojoval.

Momentálně se vyhříváme na 5. Pozici a přímý boj o 4. Příčku svedeme hned v kole následujícím, a to s „C“ týmem nedalekého lázeňského města.

Facebookové komentáře

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.