Béčko dvakrát venku prohrálo

Sestava béčka cestovala na dvojzápas jen z poloviny kompletní. Stabilní členy Stoklase a Sochora doplnili z jiných družstev Fišar a Stuchlík. V sobotu dopoledne nás čekal ve vrchlabské herně domácí favorizovaný „C“ tým ve složení (Voňka Karel ml, Brázda Martin, Hauschwitz Pavel a Vitvar Roman).

obrČtyřhry se nepovedly podle našich představ, jak Tomáš s Horsťou, tak i Martin se Spínkou ve svých čtyřhrách neuspěli. Následně se začal domácí tým prosazovat a připisovat si bod po bodu. Našemu týmu se nedařilo a po dvou kolech dvouher bylo hotovo a my jsme se mohli maximálně tak podívat na zápas divize, ve kterém domácí „B“ mužstvo hostilo vedoucí tým divize, Rtyni.

Ve vrchlabské herně jsme neuhráli ani bod a odjížděli jsme s debaklem 10:0 (Stuchlík, Sochor, Stoklas a Fišar 0 z 2,5). Následně jsme se snažili výsledek z Vrchlabí hodit za hlavu a po obědě jsme vyrazili na zápas do Hostinného s místním „C“ týmem ve složení (Sixta, Kalvach, Buchar a Doubek).

Po úvodních čtyřhrách byl stav vyrovnaný 1:1. Tomáš s Horsťou svoji čtyřhru prohráli, naproti tomu Martin se Spínkou vyhráli. Martinovi se v Hostinném nedařilo, dvakrát dotáhnul ztrátu 2:0 na sety proti Doubkovi a Sixtovi, ale v pátém setu prohrál. Spínkovi asi taky nesvědčil zdejší taraflex v domácí herně a dvakrát prohrál. Pustil do hry Lukáše Grofa, který šel zkusit odehrát mistrovský zápas po vážném zranění kolene. Horsťa prohrál se Sixtou i Kalvachem, nad travařem Bucharem vedl 2:0, ale Buchar, jako polit živou vodou, celý zápas otočil. Tomáš porazil Buchara a nad Doubkem a Kalvachem otočil zápasy ze stavu 1:2 na sety na 3:2.

Celkově jsme utrpěli prohru 10:4. Naše body: (Sochor 0,5 z 3,5, Stoklas 0 z 3,5, Stuchlík 0,5 z 2,5, Grof 0 z 1, Fišar 3 z 3,5).

Facebookové komentáře

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.