Déčko i na podruhé vítězně

V pátek večer se ve druhém kole představilo naše „Dé“ v nepozměněné sestavě oproti kolu prvnímu, zato soupeř ze Staré Paky sestavou řádně zamíchal po úvodní prohře 1:17 s nováčkem soutěže z Chomutic, když dorazil v sestavě: Vávra, Krutský ml., Hruška, Havelka. Jedno bylo jisté, pokud utkání neskončí remízou, 3 body do tabulky připadnou Pačákům.

Již čtyřhry ukázaly sílu soupeře, když naše dvojice Hanuš-Virag nedokázala porazit Vávru s Krutským, zato Stuchlík-Oravec si s dvojicí Havelka-Hruška naštěstí poradili na výbornou.

I po prvních kolech dvouher zůstal stav vyrovnaný, Mirďa Virag v pěti setech podlehl Vávrovi (ale ve slovní kopané se sprostými slovy by soupeři nedal žádnou šanci), Jirka Stuchlík si nedokázal poradit s rychlou hrou Krutského na jeden úder, avšak Jarda Hanuš a Jakub Oravec v úvodních dvouhrách protivníkům vzdorovali úspěšně. Dalším kolem jsme soupeři poodskočili na rozdíl 4 bodů a dostali se tak již do příjemného vedení 7:4, když například Jirka Stuchlík ve vítězných setech nepustil jedničku hostů Vávru přes 5 míčků a Jarda Hanuš svými mílovými kroky a taktikou „smiř se s tím, že míček zůstane na tvé půlce stolu“ zastavil rozstříleného Krutského. Další kola již byla bodově vyrovnaná, což samozřejmě vyhovovalo za příznivého stavu nám, a tak když počítadlo ukazovalo stav 12:6, rozhodně jsme si nemohli stěžovat.

Parádním výkonem si spravil chuť Jirka Stuchlík (3,5), jehož jméno v tomto týdnu proslaví regionální noviny, bojovnost opět ukázal ve formě hrající Jarda Hanuš (3), zkušenosti z vyšší soutěže užil Mirďa Virag (3) a dobře rozjeté utkání si bohužel ke konci pokazil Jakub (2,5).

Zapomenout nesmíme ani na pochvalu fanynek, které jsme měli, na provizorní tribuně ze schodů do tělocvičny, hned 2 (!) a jejich podpora nám samozřejmě velmi pomohla.

Facebookové komentáře

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.