Divize: DTJ bylo okradeno o set, záchrana díky remíze ve Stěžerech takřka hotová

Ráno se vydal tradiční packý tým do Hradce, aby se v sokolovně střetl s týmem, ponižujícím svou kvalitou lidskou důstojnost. To odpoledne šlo o mnohem, mnohem více. Ideální konstelace nastala a remíza padla, divize je tedy prakticky jistě zachráněna.

Po dlouhém rozhodování se packý „A“ tým vydal ráno do Hradce, aby dělal komparz týmu, jenž má ve svém kádru extraligového hráče a dva prvoligové. Už čtyřhry naznačily, co Pačáky asi čeká, a tak po pár minutách byly na světě 2 výsledky 0:3. Jako o čtyřhrách, tak i o zápase samotném to byla spíše čekaná, kdo dříve prohraje, každopádně Pačáci se bavili alespoň tím, kolik kdo uhraje balonků. Honza Šmidrkal dle přání nastoupil na extraligového Štrofa a Martina Lučana. A přišlo i překvapení, ve dvou setech Honza dosáhl 9 míčků, avšak koncovka ve stylu „Tak já zas jdu hrát“ mu moc šancí nedala. Lukáš Macák potrápil Lučana a zařídil premiérový set, set to byl ovšem poslední. Lukáš Knap moc šancí se Šumpíkem také nedostal, tak jako Vojta Kazda i Lukáš Knap s Foffem. Zbylé zápasy Pačáci kvůli odpolednímu důležitému zápasu a obavě před únavou nesehráli.

DTJ Slavia HK „B“ – Nová Paka „A“ – 10:0, Lukáš Macák udělal set (0/1,5, -1x wo), Vojta Kazda set nedal (0/1,5, -1x wo), Lukáš Knap ladně sbíral balónky (0/2,5) a Honza Šmidrkal byl ponížen také (0/2,5).

Poté Pačáci přijeli do Stěžer, aby omrkli zápas domácích s jistě sestupujícím Vrchlabím, který také Vrchlabí vyhrálo, což nahrálo Pačákům do karet. Čtyřhry dopadly obráceně, než se čekalo, Honza Šmidrkal a Lukáš Knap po sympatickém výkonu vyhráli, dvojice Kazda-Macák ovšem ztratila vedení 2:0 a bylo srovnáno. Pačáci se ujali vedení hned na začátku, když Honza Šmidrkal si odnesl debakl se 78-letým Rákosníkem, Vojta Kazda porazil Prouska 11 v pátém. Dále Pačáci drželi náskok, Honza Šmidrkal po jediném kloudném výkonu porazil Součka, Vojta Kazda udolal po ohromné bitvě Rákosníka, Lukáš Knap Součka porazil také. Za stavu 9:6 pro hosty, který zařídil Lukáš Macák výhrou nad Rákosníkem, prohrál Lukáš Knap s dobře hrajícím Prouskem, Vojta Kazda exkluzivním prasátkem prohrál se Součkem 9 v pátém, a tak vše měl ve svých rukách Honza Šmidrkal proti Černohorskému. Honza si ovšem ani neškrtl a s dalším 3:0 debaklem opustil zaplněnou tělocvičnu se svěšenou hlavou.

Stěžery „A“ – Nová Paka „B“ – 9:9, Lukáš Macák je tahoun jak se patří (3/4,5), Lukáš Knap zahrál taktéž výborně (2,5/4,5), Vojta Kazda si stěžovat také nemohl (2/4,5) a Honza Šmidrkal byl rád za svou jedinou udřenou výhru.

Sezóna bude zakončena 17.3. proti Valdicím a Staré Pace.

Facebookové komentáře

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.