Dělba bodů ve čtvrteční předehrávce v Nemyčevsi

Packý „B“ tým vyjel do Nemyčevse, aby se střetl s místními borci, kteří patří mezi překvapení KPII. Po matných výkonech dvou hráčů hostí byli sice hosté 2 míčky od vítězství, ale nakonec se brala i remíza.

Tým vyrazil nezvykle ve čtvrtek, sestava Luňák, Šmidrkal, Sochor, Grof a Stoklas dávala tušit, že si Pačáci jedou ven pro body. Čtyřhry dopadly naprosto klasicky, dvojice Luňák-Stoklas je neporazitelná, zato deblový král Honza Šmidrkal s Lukášem Grofem zahráli pod své možnosti. Honza Šmidrkal z pozice jedničky podlehl po lítém a tuhém boji Petru Kazdovi, Michal Luňák si poradil s Trčem, překvapil Martin Sochor krásným výkonem a výhrou 3:0 nad Grymem, Lukáš Grof zase porazil Kašíka. To by Pačáky ani ve snu nenapadlo, že budou moci nastat nějaké komplikace, ještě navíc, když Honza Šmidrkal porazil Trče a upravil na 5:2 pro hosty, následných 6:3 bylo na dlouhou dobu poslední vedení. Poté ovšem přišly na řadu porážky Lukáše Grofa a Martina Sochora, Michal Luňák zahrál zle a Honza Šmidrkal si připsal další katastrofický výkon proti Kašíkovi, když prohrál snad všechny koncovky. To již se domácí ujali vedení 7:6, Honza Šmidrkal svým posledním zápasem a výmluvným skóre 0:3 proti Grymovi jen nevěřícně koukal očima, zasaženýma zánětem spojivek, což ovšem nebylo nic proti jeho celkovému nasazení, které bylo spíše záporné. Naději Pačákům dal Michal Luňák, který neuvěřitelně zvrátil zápas s Kazdou a připravil mu první porážku, Lukáš Grof porazil Trče. Za stavu 9:8 pro hosty nastupoval Martin Sochor na Kašíka, vedení 2:0 ovšem neudržel, když Martin pozdě zjistil, že za stavu 0:6 je po setu a za stavu 0:10 v pátém setu i přes slib Honzy Šmidrkala ohledně koupi auta Martinovi za zvrácení skóre korigoval sice 6 míčky v řadě, to již bohužel bylo vše.

Nemyčeves „A“ – Nová Paka „B“ – 9:9, Lukáš Grof i přes absenci na tréninku bodoval (3/4,5), Horst Stoklas pomohl čtyřhrou (0,5/0,5), Michal Luňák se protrápil ke dvěma bodům (2,5/4,5), Martin Sochor hrál naopak velmi pěkně (2/4) a ani Shakespeare by nenapsal více hořkou tragikomedii, než tu, co předvedl Honza Šmidrkal (1/4,5).

Facebookové komentáře

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.