Zapomenutý zápis z 22.kola divize: Áčko porazilo oslabenou Starou Paku a skončilo třetí

Do Paky zamířilo na poslední kolo již rozhodnuté divize družstvo z Staré Paky, ovšem oslabené o Pavla Sejdyho Vajgla. Toho nahradil Tomáš Pánek. Zbytek sestavy – Dlabola, Šajner a Budina – zůstal nedotčen.

Výborný debl sehráli Knap se Šmidrkalem. když porazili Dlabolu se Šajnerem 3:1, Kazda s Fejfarem pak splnili roli favoritů proti Pánkovi s Budinou (3:1).

V singlech to hned rozjel Lukáš Knap, který chytil v závěru sezóny mohutnou formu a porazil Péťu Dlabolu 3:0, Vojta Kazda následně v dlouhém zápase podlehl kamarádovi Lubovi Šajnerovi 1:3. Dramatický mač sehrál Kuba Fejfar proti Tomášovi Pánkovi, když z vedení 2:0 bylo najednou 2:2, avšak Kuba to ustál a zápas ovedl do úspěšného 5-setového konce. Honza Šmidrkal načal tento mač výhrou 3:0 nad Martinem Budinou.  5:1 pro novopacké. V další rundě hosté snižovali, P. Dlabola přehrál Vojtu po bitvě plné odvrácených setbolů 1 a Kuba nestačil v polexhibičním zápase na Lubu Šajnera 1:3. Druhá staropacká dvojice již ale v této rundě nepřidala ani set, neboť Honza jistě přehrál T. Pánka a Lukáš podobným výsledkem Buďu (3:0). Kuba sice nestačil na P. Dlabolu 1:3, ale Honza se kousnul a po pěkném výkonu Lubu Šajnera 3:1 uchytal, na což navázal Lukáš výhrou nad T. Pánkem 3:1 a zápas dokončil Vojta, jenž prohrával se svým zaměstnancem Buďou 0:2, pak mu však pohrozil ztrátou zaměstnání a Buďa tento tlak neustál (3:2 pro domácí). Na hranici prohry byl ještě v souběžném utkání Honza s P. Dlabolou, jelikož jej statropacký útočník v prvních 2 setech jistě přehrával, ale pak se Honza vzchopil a srovnal na 2:2, právě ve chvíli, kdy vedle Vojta doklepl Buďu, tedy kluci se domluvili na remíze.

TJ Nová Paka “A” – Sokol Stará Paka “A” – 10:4, Honza s Lukášem měli výborný závěr sezóny (3,5/3,5) a Vojta s Kubou nevyzráli na silné duo staropackých (1,5/3,5).

Facebookové komentáře