Vítězi 1.ročníku Vánočního turnaje neregistrovaných Petr Tomíček a Klára Zahradníková (+fotogalerie)

Dvojčata Pavel (vpravo) a Petr Fruncovi v akci při deblu, vzadu za nimi zápasí s balónem Pavel Zeleňák

Druhý svátek vánoční byl alespoň v hale horní packé základky svátkem sportovním. Na 1.Vánoční nere turnaj se sešlo celkem 43 hráčů včetně 8 žen. Muži byli rozděleni do 8 skupin, 3x po pěti a 5x po 4 hráčích. Nejlepší dva hráči z každé skupiny postoupili do hlavní vyřazovací části soutěže, smutnit nemuseli ani hráči na 3. a 4.místech, protože se kvalifikovali do soutěže útěchy. Hrálo se na dva vítězné sety, od semifinále hlavní soutěže již na 3 vítězné sety.

V hlavní soutěži si nejlépe vedli bratři Tomíčkovi, do semifinále je doplnili Jirka Zemánek a Radek Hyršal, jenž byl oděn kompletně v rudých barvách, přičemž k barvě oblečení mu ladila i pálka s oběma červenými potahy. Petr Tomíček ve čtvrtfinále vyřadil Kubu Blažka, Jirka Zemánek poslal ze hry Jardu Mandíka, Hynek Tomíček porazil Jirku Zlatníka a Radek Hyršal v parádním souboji udolal Vladimíra Kováře. Úvodní semifinále mezi Petrem Tomíčkem a Jirkou Zemánkem jasně ovládl prvně jmenovaný a ve finále vyzval na souboj Radka Hyršala, který po boji vyřadil Hynka Tomíčka. Finálový duel pak v zápase hodném finále zvládl lépe Petr Tomíček a mohl se radovat z titulu. Medaili za třetí flek získal bez boje Hynek Tomíček, když Jirka Zemánek odešel domů na svíčkovou.

Soutěž čtyřher se stala kořistí pro dvojici Tomíček Petr-Tomíček Hynek, kteří v semifinále přetlačili dvojčata Pavla a Petra Frunce. Velkou pikantností bylo, že i bronzová a bramborová dvojice sdílela stejné příjmení, otec a syn Mandíkovi porazili v boji o třetí místo bratrance Milana a Pavla Zeleňákovy.

V soutěži útěchy se nejlépe utěšil Filip Moravec, který ve finále porazil Láďu Fejfara. Bronzovou medaili si zajistil Roman Mandík, jenž v souboji o medaili přehrál Michala Suchánka.

V soutěži žen bylo přítomno 8 hráček, nasnadě tedy bylo vytvořit 2 skupiny po 4 hráčkách. Skupiny zvládly nejlépe Věra Šmidrkalová a Klárka Zahradníková a byly tak nejvýše nasazené do KO pavouka. Do semifinále se probojovaly Věra Šmidrkalová výhrou nad Andreou Barvínskou, Ivča Hanušová vítězstvím nad Šárkou Podlipnou, Lucka Bilová po udolání Moniky Šmidrkalové a Klárka Zahradníková (když přepinkala Denisu Karešovou). Věra Šmidrkalová v prvním semifinále porazila Ivču Hanušovou a do finále se jí měla postavit Klárka Zahradníková, na jejíž pálce skončila Lucka Bilová. Finálový souboj pak vyzněl po vyrovnaných prvních 2 setech již jasně pro Klárku Zahradníkovou, která tedy opět zvítězila v nere turnaji, na V.Šmidrkalovou zbylo stříbro. Krásný boj o třetí místo předvedly Lucka Bilová s Ivčou Hanušovou, radovala se nakonec Ivča Hanušová po nejtěsnější možné výhře 9 v pátém setu.

Výsledky 1.Vánočního turnaje neregistrovaných:

Muži
Hlavní soutěž
1.Petr Tomíček
2.Radek Hyršal
3.Hynek Tomíček
4.Jiří Zemánek

Útěcha
1.Filip Moravec
2.Láďa Fejfar
3.Roman Mandík
4.Michal Suchánek

Čtyřhra
1.Petr Tomíček – Hynek Tomíček
2.Pavel Frunc – Petr Frunc
3.Roman Mandík – Václav Mandík
4.Milan Zeleňák – Pavel Zeleňák

Ženy
1.Klára Zahradníková
2.Věra Šmidrkalová
3.Ivča Hanušová
4.Lucka Bilová

 

Děkujeme za účast a brzy znovu naviděnou! Sportu zdar!

FOTOGALERIE

« 1 z 8 »

Facebookové komentáře