Áčko zakončilo sezónu výhrou

Poslední zápas této sezóny zavedl packé do vrchlabského TTC hotelu, kde sídlí místní klub. Jak pačtí, tak vrchlabští jsou již dávno zachránění, takže se mohlo utkání odehrát v pohodovém prostředí. Výhodu plné sestavy využili dokonale pačtí a oplatili Vrchlabákům domácí prohru.

Lukáš knap nestačil ani na jednoho z BrázdovýchMichal Luňák doplatil na absenci tréninků

Za Vrchlabí nenastoupilo trio Horák, Alinče, Studecký, což dávalo packým větší šanci na úspěch a také se upřímně řečeno uvolnila atmosféra z obou stran. Jediným hráčem základní sestavy byl tedy Adam Brázda, kterého doplnil jeho otec Martin a poté museli vrchlabští sáhnout po dvou hráčích z okresu A. Čtyřhry dopadly tak nějak nemastně neslaně, Kazda-Luňák zvítězili nad Polanským se Svobodou a na to odpověděli domácí Brázdovi, kteří v pěti sadách porazili dvojku Knap-Šmidrkal. A hned se i domácí ujali vedení, protože Martin Brázda po prohraném první setu hru srovnal, ba byl i dokonce lepší a zaslouženě Honzu 3:1 porazil. Na to musel pochopitelně zareagovat Vojta, protože soupeř Polanský hraje o 3 soutěže níže. A taky zareagoval, po výhře 3:1 bylo srovnáno. Následně Lukáš nedal jedinou šanci Svobodovi, jenže na 3:3 srovnal Adam Brázda, který nedal Michalovi čuchnout (3:0). Poté si spravil chuť Honza, který Polanského bez větších potíží přepinkal (3:0), vedení 5:3 pro packé zařídil Vojta, jenž zvládl Svobodu. Adam Brázda byl však k neudržení, Lukášovi nepovolil ani set a bylo to zase jen o bod. Důležitý šestý bod zařídil Michal výhrou nad Martinem Brázdou 3:0, již na 7:4 zvyšoval Honza, který uprcal domácího Svobodu. Jenže Adam Brázda se vskutku urval ze řetězu, nedal líznout ani Vojtovi (3:0), krásný zápas mezi Lukášem a Martinem Brázdou ovládl ten starší z dvojice hráčů (3:1), velikým překvapením byla výhra Polanského nad Michalem 8 v pátém a bylo srovnáno na 7:7. Poté však zaúřadoval Honza, který po výborném výkonu porazil Adama Brázdu, obzvláště setbol druhého setu zahraný v nelidské póze a znamenající po příšerné plachtě dokonce vítězný míč z dobrých 5 metrů stál za to (3:0 pro Honzu). Poté již domácí neměli síly na zvrat, na 9:7 dával Vojta, jenž zahrál s Brázdou starším velezkušeně (3:0), dílo dokončil a sezónu všem přítomným ukončil v zápase Knap – Polanský úder do sítě domácího hráče (3:0 pro Lukáše).

Vojta Kazda předvedl svůj stabilní výkonLukáš Knap byl bezpochyby v dobré náladě

TTC Koberce Brázda Vrchlabí “A” – TJ Nová Paka “A” – 7:10, Vojta si zahrál krásně (3,5/4,5), Honzu potěšila hlavně výhra nad Adamem Brázdou (3/4,5), Lukáš prohrál s oběma Brázdovými a asi byl rád za konec sezóny (2/4,5), no a Michalovi se příliš nedařilo (1,5/3,5).

Fotogalerie z utkání proti Vrchlabí na Google+

Facebookové komentáře

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.