Nová Paka D – Radim A

V pátek 7.11. k nám zavítal tým TJ Sokol Radim „A“ v sestavě Breuer Jan, Stříbrný Karel, Myšík Tomáš a Míka Pavel. Náš tým nastoupil k boji v sestavě Jirka Stuchlík, Dominik Štefan, Jaromír Hanuš a za zraněného Tomáše Vydru zaskočil Pavel Osten.

Úvodní čtyřhry dopadly 1:1, když Jarda s Jirkou překvapivě zvítězili nad Breuerem se Stříbrným, kteří dosud neprohráli. Dominik s Pavlem Ostenem nestačili na dvojici Myšík – Míka. Následovala bitva krutá a nelítostná, nikdo nedal nikomu nic zadarmo a ani za prachy! Po prvním kole ukazovalo počítadlo stav 3:3. Osten prohrál se Stříbrným, Stuchlík porazil Myšíka, Štefan prohrál s Breuerem a Hanuš porazil se štěstím Míku. Následující kolo ale soupeř podřadil a nedovolil připsat na packou stranu ani bodík. My jsme se ale nevzdávali bez boje! Dominik Štefan si vyšlápl na Karla Stříbrného a porazil ho 3:2, Jarda Hanuš dotáhl svůj druhý dnešní pětiseťák do vítězného konce. Pavel Osten vzápětí nestačil na nejlepšího hráče soupeře Jana Breuera a podlehl 0:3. Jirka Stuchlík měl otěže zápasu s Pavlem Míkou pevně v rukou a zvítězil 3:0. Jarda Hanuš vzápětí porazil Karla Stříbrného 3:1 a stav zápasu tak byl před posledními třemi zápasy 7:8 a vše bylo v podstatě otevřené. Pavel Osten ale nestačil na hru Tomáše Myšíka a soupeř tak získal devátý bod. Jirka Stuchlík bojoval statečně s Janem Breuerem, ale vyhrál pouze jediný set, i když v dalších třech setech nebyl od vítězství daleko (-11, -9 a -9), a tak bylo jasné, že se body dělit nebudou a před námi se opět objevila ta část lidského těla, která je rozseknutá na dvě poloviny a každá polovina tvrdí, že ta druhá smrdí (a většinou se ne ní sedí)! V závěrečném zápase ještě Dominik kosmeticky upravil stav na 8:10, když porazil 3:1 Pavla Míku.

Jirka Stuchlík s Dominikem Štefanem zahráli solidně a připsali každý 2 body. Jarda Hanuš se asi trošku zbláznil a spíše, než „zabejčil“, tak měl štěstí a uhrál 3 bodíky. Navíc se našim povedla jedna čtyřhra, což se dá u nás považovat za úspěch. Pavel Osten bohužel nestačil na žádného ze soupeřů, a tak ho Jirka Stuchlík hned po zápase kolegiálně uvítal do síně vejcařů, kde tak už figurujeme všichni.

Facebookové komentáře

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.