Další krach Áčka, bárka se potápí

Předsváteční sobota 16. listopadu byla dalším hracím dnem divize královéhradeckého kraje. Ráno nastoupil na packé borce oslabený Jičín, který stejně Pačáky zneuctil, odpoledne se však body čekaly, protože přijela poslední Železnice. Po porážce však zbyly domácím jen oči pro pláč a chuť se řádně zdunět v restauračním zařízení.

Vojta Kazda se během dne rozehrál do výborné formyLukáš Knap s talentovaným Čamrem využil své zkušenosti z divizní soutěže

Čtyřhry proti Jičínu dopadly naprosto tradičně, Luňák-Kazda podlehli Křížovi s Gebauerem ve čtyřech sadách, bídně se stále prezentuje duo Knap-Šmidrkal, které tentokráte udělalo radost dvojici Kohout-Harcuba. V prvním kole singlů snížil Lukáš Knap, jenž po klasicky krásném představení porazil Milana Kříže 3:1, Honza Šmidrkal však v domácím prostředí boduje podobně často, jako se mění roční období, takže si Jiří Gebauer vysloužil čtyřsetovou výhru. Michal Luňák dále naprosto nestačil neomylnému forhendovému dělostřelci Pavlu Kohoutovi, takže na 2:4 musel korigovat až Vojta Kazda, který udrbal výhru nad Harcubou v pěti setech. Jenže to mělo být na delší dobu vše, Honza po bojovném výkonu podlehl Křížovi 1:3, Michal na Gebauera stejným poměrem také nestačil. Sedmý jičínský bod přidal Kohout, jenž sejmul Vojtu 3:0. Poté zahřál domácí příznivce u srdce Lukáš, jenž otočil 1:7 v pátém setu proti Harcubovi a deset v pátém zvítězil. 3:7. To již bylo bohužel úplně vše, jelikož Michal podlehl Křížovi, Vojta po sadách (4,-9,-9,-9) Gebauerovi a když prohrál i Lukáš se vskutku vynikajícím Kohoutem, šly packé akcie na hodnotu akcií amerických podniků těsně po 24. říjnu 1929 (Krach na newyorské burze).

TJ Nová Paka “A” – TJ Jičín “A” – 3:10, Lukáš je zpět ve formě (2/3,5), Vojta nebyl úplně spokojen s výkonem (1/3,5), Honza sice nehrál zle, jeho bodový přísun týmu však byl totálně nulový (0/2,5) a Michal prostě nestačil (0/3,5).

Odpoledne přijela parta ze Železnice. Čekalo se citelné oslabení o Rohlíčka, jaké však bylo překvapení, když místo Rohlíčka nenastoupil hráč nižší soutěže, ale mladý Čamr, ze kterého šel při pohledu na jeho rozehru strach.

A čtyřhry příště necháme snad už úplně bez komentáře a psát o nich budeme jen v případě, že by stav nebyl 0:2- Kazda-Luňák neměli proti Vyskočilovi s Horákem šanci, tu naopak měli Knap-Šmidrkal proti Frýbovi s Čamrem, šeredně špatně s ní však naložili a opět odešli od stolu poraženi, ba co je horší, odešli prakticky zoufalí nad aktuální situací.

hra Honzy Šmidrkala byla opět pro diváky nejatraktivnější podívanouMichal Luňák má ze všech našich hráčů nejrychlejší útočné údery, avšak nedostatek tréninku je znát v jeho herní nejistotě

V první rundě po famózní bitvě přehrál Lukáš Čamra 3:1, Michal na Vyskočila nestačil poměrem 1:3. Další zápas doložil totální zoufalství Honzy, když dokázal odvrátit neskutečně mečbol proti Frýbovi, aby při svém mečbolu dostal vepře, na kterého by byli pyšní i v tom nejlepším vepříně. Po dvou Frýbových dalších bodech šel Honza od stolu řádně nalomen. 1:4. A bylo jen hůře, Vojta nestačil na Karla Horáka, Vojta se však na sebe po tomto duelu řádně zlobil, protože šancí měl více než dost. Michal následně podlehl (jak jinak než ve čtyřech setech) Čamrovi a Honza dostal od Petra Vyskočila podobnou nakládačku, jakou by dostal v baru Modrá Ústřice oblečen do prostříhaných kožených kalhot. 1:7 a mračna se stahovala. Následně však přišla zajímavá korekce, protože Vojta přepinkal Frýbu 3:1 a Lukáš nechal Karlovi Horákovi také jenom jeden set. Následně se po Nové Pace rozezněl gong a spustil se příkladný ohňostroj, protože Honza zvítězil nad Čamrem po jistém výkonu, tento fakt ještě vyšperkoval Vojta, který božským stolním tenisem přejel Vyskočila, Lukáš už stahoval na rozdíl pouhopouhého jednoho bodu, když nedal šanci Frýbovi. 6:7. Michal neměl však den ani omylem, takže Horákovi podlehl lehce a jasně, na 7:8 dával Vojta, jenž znovu po výborné hře porazil Čamra. Hrozná škoda, že Lukáš nedotáhl pár zajímavých náskoků v setech proti Vyskočilovi, 0:3 však hovoří jasně a ještě větší škoda, že Michal po totálně „koncovkářských“ sadách podlehl Frýbovi, protože na stole číslo 2 měl Honza právě 4 setboly na vedení 2:1 na sety nad Horákem a byl již mentálně a psychicky připraven se porvat o remízu.

TJ Nová Paka “A” – TJ Sokol Železnice “A” – 7:10, Lukáš je vynikající hráč a lze v brzké době očekávat nabídku na jeho přestup od ostatních velkoklubů jičínského okresu (3/4,5), Vojta sehrál výbornou partii taktéž (3/4,5), Honza měl možná trošku více smůly než by bylo záhodno, protože bojoval až do roztrhání trenýrek (1/3,5), Michala možná limitoval nepříjemně zraněný palec z minulého mistráku, nejvíc tomu však chybělo pověstné Michalovo zakřičení „sů!!“ po vyhraném bodu (0/4,5).

Již za týden si to porazíme do Rtyně a do Úpice a jelikož nám trošku hoří koudel, tak budeme chtít hlavně odpoledne bojovat. To, co se od nás očekává, je bojovnost, herní kvalita je v 95% případů na straně odmala trénovaných divizních protihráčů. Čert vem výsledek, když se bude bojovat a všichni v týmu se budou hecovat. A ač jsme aktuálně nejjasnější kandidát na sestup, tak rozhodně nic nevzdáme a zkusíme se sestupu vyhnout. A když se mu nevyhneme, tak se pokusíme okamžitě postoupit zpět. A o tom tenhle sport je.

Fotogalerie z utkání proti Jičínu a Železnici na Google+

Facebookové komentáře

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.