Demolice zn. „Hořice“

V pátek 17.10. nastoupilo naše Béčko proti “B” týmu Hořic. Očekával se těžký a vyrovnaný zápas, opak byl ale pravdou. Naši borci nastoupili ve standardní sestavě Lukáš Grof, Martin Sochor, Tomáš Fišar a Roman Růžek. Hosté přijeli v sestavě Zemánek Vladimír, Zelený Jiří ml., Zelený Martin a Kvapil Antonín.

Hned na začátku náš tým provedl menší změny. Po ne zrovna úspěšných čtyřhrách se tým rozhodl změnit dvojice a to dát dohromady dvojici parfumérů (Fišar/Růžek) a dvojici tahounů týmu (Sochor/Grof). Změna se ukázala jako výborný tah. Lukáš s Martinem své soupeře vyřídili jasně 3:0. Voňavé duo promrhalo vedení 2:0, ale v pátém setu se sebrali a vybojovali 11:9 v pátém druhý bod. Celý zápas diktovali tempo domácí, jedinou kaňku na bílém papíru měl na svědomí Lukáš, když prohrál ve vyrovnaném utkání se Zemánkem 11:9 v pátém. Martin svoje pětisetové utkání zvládl, i když to vypadalo, že každý set hraje pokaždé někdo jiný (1,-10,8,-2,8). Tomáš si chtěl zahrát a své pětiseťáky zvládl (11:8 se Zeleným M., 11:9 se zeleným J.). Roman nedaroval nikomu ani set, své zápasy vyhrál suverénně 3:0. Naši borci tedy zvítězili 17:1 a nadále pokračují v krasojízdě do krajské soutěže.

Martin Sochor dnes podal standardní výkon (4,5/4,5). Tomáš Fišar, i přes jeho nespokojenost, stoprocentní (4,5/4,5). Romana Růžka by dnes neporazil ani sám velký Ma Long (4,5/4,5). Lukáš Grof ztratil svojí neporazitelnost a tým mu to pěkně nechal sežrat. Přesto chvályhodný výkon (3,5/4,5).

Náš tým je stále na druhé pozici, o skóre za bělohradským Áčkem, a příští zápas odehraje v pátek 24.10. od 18:30 doma s týmem z Železnice.

Facebookové komentáře

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.