Áčko nezvládlo domácí zápasy

Po dokonalém debaklu packé rezervy ve Staré Pace, přišly na řadu první domácí zápasy v plné sestavě. Do Nové Paky přijely týmy z Broumova a Kostelce nad Orlicí. Ráno se čekala vyrovnaná záležitost, ale vzhledem k tomu, že ne každý chytil správnou formu, se utkání prohrálo. Odpoledne to již byla z packé strany proti silnému Kostelci jen formalita, a tak domácí se stále bez bodu potácejí na samém dně divizní tabulky.

Michal Luňák se nezalekl ani jednoho z nejlepších divizních hráčů - GomgarčíkaHonza Šmidrkal využívá prostorů tělocvičny nejvíce ze všech hráčů

Broumov přijel bez ligového Kleprlíka a výborného Dražinovského, což bylo světélko naděje někde daleko v tunelu. Jenže čtyřhry dopadly tragicky, duo Knap-Šmidrkal podlehlo Vodalovi s Ďoubkem 1:3, druhá dvojice Kazda-Luňák zase nestačila na Gombarčíka s Čepelkou. Velký den si odstartoval Michal Luňák, který v pěti setech udolal ostrostřelce Karla Gombarčíka. Vojta Kazda po špatném výkonu podlehl 1:3 Ďoubkovi. Vojty špatný výkon však nebyl nic v porovnání s tragikomickým, smutným a hlavně neskutečně špatným výkonem Honzy Šmidrkala, kterého Vladimír Vodal dokonale vystřílel ze stolu. Na 2:4 z domácího pohledu snížil Lukáš Knap, jenž přehrál Jana Čepelku jednoznačně 3:0. Jenže Karel Gombarčík se již rozehřál a smáznul Vojtu Kazdu 3:0, výkon Honzy proti Ďoubkovi by se v dobách před rokem 89 trestal vyloučením z KSČ a zákazem rodinných příslušníků studovat školu (0:3). Vladimír Vodal svým smečostylem vyprovodil ze stolu i Lukáše, a to naprosto bez okolků (3:0), a to už se packá bárka začala povážlivě potápět. Nejlepší hráč dne Michal si v bitvě koncovek poradil i s Čepelkou (rozdílem třídy 10 v pátém), čímž snížil na 3:7. Honza poté nastoupil proti Gombarčíkovi v psychickém rozpoložení blízkém klinické smrti a po další prohře již vymýšlel, z jakého okna vyskočit, na 9:3 z pohledu hostí zvyšoval Ďoubek, jenž nedal Lukášovi šanci. Poté přeci jen přišla korekce, Michal hrál jak knížepán a Vodala 3:1 porazil, Vojta s Čepelkou neztratil ani set a Lukáš otočil již zdánlivě ztracený zápas s Gombarčíkem a vyhrál 10 v pátém. Užuž se schylovalo ke dramatu, ale Michal Luňák svůj třetí pětiseťák dne do konce nedotáhl, a tak se z výhry své (3:2) i celkové radoval Ďoubek a s ním celý broumovský mančaft.

TJ Nová Paka “A” – TJ Slovan Broumov “A” – 6:10, Michal byl skvělý, vynikající (3/4,5), Lukáš hrál taktéž dobře (2/4,5), Vojta neměl úplně den (1/3,5) a než sledovat Honzův výkon by bylo lepší si pustit 4. opakování 2589. dílu seriálu Ulice (0/3,5).

Vojtěch Kazda hrál odpoledne mnohem lépeLukáš Knap pocítil tréninkovou absenci

Odpoledne již přijel jeden z nejtěžších soupeřů – Kostelec nad Orlicí. Čtyřhry dopadly obdobně jako ráno (2* debakl), jenže hned na to bylo srovnáno, Michal pokračoval v krasojízdě a smáznul Brůnu 3:0, Vojta zase porazil 3:1 Lukáše Malíka, což bylo veliké překvapení. Jenže poté nastoupil kazišuk dne Honza a dostal s Ježkem solidní rychtu (0:3), Lukáš jednoznačně nestačil na Karla Malíka. A bylo jen hůře, Vojta podlehl po boji Brůnovi (1:3), Honza si udělal alespoň set na Lukáše Malíka a hra se začínala mírně lepšit. 2:6. Jenže ani Lukáš s Ježkem, ani Michal s Karlem Malíkem set nepřidali, a rázem to bylo 2:8 a Pačáky by nezachránil ani Petr Korbel. Poté přišlo něco nevídaného, Honza porazil 3:1 Brůnu a byla to událost vskutku velikých rozměrů, které chyběl jen ohňostroj, tančící černošky a pouťové atrakce. Zpět však do reality, Lukáš blbě prohrál s L. Malíkem (1:3) a Michal si zahrál další pětisetový souboj (s Ježkem), 8 v pátém však prohrál.

TJ Nová Paka “A” – TTC Kostelec nad Orlicí 3:10, Vojta nezklamal (1/2,5), Michal hrál opět dobře (1/3,5), Honza hru trochu zlepšil, ale jedna vlaštovka jaro nedělá (1/3,5) a Lukáš neměl formu (0/3,5).

Fotogalerie z utkání proti Broumovu a Kostelci nad Orlicí na Google+

Facebookové komentáře

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.