Céčko vstoupilo do nové sezóny vítězstvím

V pátek večer náš „C“ tým hostil družstvo SK Miletín „A“, které mělo být v tomto utkání pořádajícím, avšak miletínská Sokolovna je v rekonstrukci, a tak jsme samozřejmě díky své velké tělocvičně a 8 stolům mohli bez problémů vyhovět výjimce i přes to, že se zároveň v tělocvičně odehrávalo utkání našeho „B“ s celkem TJ Jičín „C“, přičemž si ještě další členové našeho oddílu mohli zatrénovat. Z naší základní sestavy chyběl Jirka Morávek, kterého nahradil „spinner“ Jirka Stuchlík (Stoklas, Oravec, Virag, Stuchlík). Hosté pak dorazili bez své jedničky Aleše Nováka, a to konkrétně v sestavě Bezvoda, Rychtera, Rézmüves, Hladký.

 

Čtyřhry dopadly nerozhodně, Oravec-Stuchlík v pěti setech zdolali Bezvodu s Rychterou a Stoklas-Virag na Hladkého s Rézmüvesem nestačili. V prvním kole jsme se ujali vedení, neboť poražen od stolu odešel pouze nerozehraný Mirďa Virag, který prohrál s Hladkým, 4:2. Druhé kolo si týmy rozdělily po dvou bodech, když Jirka Stuchlík nevyzrál na vroubkovaný potah Hladkého a Mirďa ve vyrovnaném zápasu prohrál s Rychterou, takže jsme si drželi těsný náskok 6:4.Jakub při svém bekhenduNa Horstovi není tréninková pauza vůbec znátVe třetím kole jsme dokázali soupeři ještě poodskočit, když prohrál pouze Horst, který překvapivě v pěti setech nestačil na Rézmüvese, 9:5. V posledním kole nám tak stačil pouhý bod k celkové výhře, což jsme neponechali náhodě a přidali jsme body 3, prohrál pouze Mirďa s Rézmüvesem, celkových 12:6 je tak pro nás výborným vstupem do sezóny. Pozdvihnout musím výborný výkon Jirky Stuchlíka, který jako náhradník prohrál pouze jeden zápas a ukázal, že se v nejvyšší okresní soutěži rozhodně neztratí.

 

Jakub Oravec (4,5) především díky zlepšené psychice dnes neprohrál, avšak stále má na čem pracovat, Jirka Stuchlík (3,5) nevynechá jediný trénink a na jeho hře je to rozhodně vidět, Horst Stoklas (3) bude patřit mezi nejlepší hráče soutěže i bez tréninku a Miroslav Virag (1) je se svou hrou i se svou pálkou zatím nespokojený, avšak podílel se na dalším rozšíření nové sekce „hlášky z utkání“.

V příštím kole nás doma čeká silný tým TJ Sokol Valdice „B“, kde působí i bývalý přeborník okresu Petr Harcuba.

Facebookové komentáře

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.