Céčko po slabších výkonech posledních kol zakončí sezónu na 8. příčce nejvyšší okresní soutěže

V posledních dvou utkáních letošní RP1 nás čekaly týmy Valdice „B“ (Novotný Zdeněk, Novotný Milan, Harcuba Petr, Bilanský Přemysl a střídající Kryl Jaroslav) a Hořice „B“ (Polák Roman, Zelený Martin, Zemánek Vladimír, Šotek Jan).

S prvním ze soupeřů jsme měli výhodu domácího prostředí, avšak kvůli naprostému výpadku Jakuba a Romana, kteří dohromady uhráli pouze bod ze čtyřhry, jsme nakonec prohráli 8:10, což je velká škoda, neboť Jakub nevyužil mečbol s Milanem Novotným ani s Jardou Krylem.

Jirka Morávek se v tomto utkání vytáhl a zahrál velmi dobře, stejně jako Lukáš Grof (oba 3,5). Jakub Oravec a Roman Růžek (oba 0,5) bohužel tento den neměli hrát stolní tenis, neboť jejich výkon byl mizerný.

Na poslední výjezd této sezóny jsme tedy vyrazili do města trubiček, a to v sestavě Růžek, Morávek, Virag, Oravec. Soupeř se pohyboval celou sezónu na 2. až 3. místě tabulky, tudíž jsme věděli, že to nebude žádná procházka růžovým sadem. Se soupeřem se nám celkem dařilo držet krok, avšak za stavu 7:6 už nám domácí povolili pouze jeden bod, a tak jsme odjeli domů s jedním bodem a výsledkem 11:7 pro domácí. Překvapením pro nás byl mladý Martin Zelený, kterého dokázal porazit pouze Jirka Morávek v koncovce pátého setu, tyto body nám v konečném zúčtování velmi chyběly.

Jirka Morávek (3) byl ke konci sezóny k nezastavení, Roman Růžek odehrál dobré zápasy, Jakub Oravec (oba 2) doplatil ve dvou zápasech na svůj špatný příjem a Mirďa Virag (0) pohrozil ukončením své stolnětenisové kariéry.

Facebookové komentáře

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.