Déčko vítězí i s Kopidlnem

Po výhře s Bělohradem si „Déčko“ poradilo i s Kopidlnem a připsalo si tak již 9. výhru této sezóny, čímž se náš tým katapultoval do první poloviny tabulky RP2, neboť bodové rozdíly mezi týmy na 4. až 9. místě jsou velmi malé. Naši sestavu tvořili Stuchlík, Oravec, Štefan a Vydra, přičemž nehrající kapitán Jarda Hanuš se ujal role psychické podpory týmu. Hosté přijeli v sestavě Palička, Pekárek, Novák M. a Novák L.

Čtyřhry dopadly velmi dobře, obě naše dvojice dokázaly zvítězit a vedení 2:0 nám zajistilo vysoké sebevědomí do bojů o další body v utkání. V prvním kole ztratil bod pouze Jirka Stuchlík, který nedokázal vyzrát na antitopspinový potah Paličky, v souboji dvou zkušených borců, 5:1. V dalším kole soupeř získal body na mladší části našeho týmu, když Palička v pětisetové přetahované zdolal Dominika a Tomášovi vůbec nevyšly poslední dva sety s Pekárkem, i když 2:1 vedl, stejně jsme však vedli 7:3. Třetí kolo skončilo znovu vyrovnaně, když tentokrát nestačil Jirka na Pekárka, se kterým v Kopidlně zachraňoval remízu a Tomáš překvapivě nezdolal M. Nováka, 9:5. V posledním kole nám stačilo získat bod, s čímž se však náš tým rozhodně nechtěl spokojit a získal pro jistotu body 3, Josef Palička na Tomáše Vydru zahrál účinně a připsal si tak svůj třetí bod, 12:6.

Jakub Oravec (4,5) prošel utkáním bez ztráty setu, Dominik Štefan (3,5) zahrál velmi dobře a neměl daleko ke čtyřem bodům, Jirka Stuchlík (2,5) se sebou nebyl spokojen, avšak důležité body přidal a Tomáš Vydra (1,5) po skvělém výkonu s Bělohradem tentokráte rozhodně neodcházel z tělocvičny s chladnou hlavou.

Facebookové komentáře

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.