Déčko si smlsnulo na Bělohradu

V pozměněné sestavě (Grof, Stuchlík, Vydra, Štefan) odehrálo domácí utkání naše Déčko, společně s týmem „C“, který bojoval s Libání na druhé straně tělocvičny. Tým okolo zkušeného Jirky Stuchlíka přivítal hosty z Bělohradu „C“ (Šulc Jiří, Fejfar, Rybalo, Václavík), který v předešlém kole překvapil porážkou druhé Železnice „B“.

Ve čtyřhrách si dvojice Stuchlík-Grof poradila se Šulcem a Rybalem ve třech setech i přesto, že spolu nemají takřka nic odehráno. Zato sehraní dorostenci Vydra-Štefan na Fejfara s Václavíkem recept nenašli, 1:1. V prvním kole ztratil z domácích bod pouze Dominik, který neprolomil pětisetovou smůlu s o rok mladším Fejfarem, zatímco náš druhý zástupce mladší generace zvládl koncovku pátého setu se Šulcem na výbornou, když zvítězil 12:10 a stav byl 4:2. Do druhého kola jsme nastoupili ve velkém stylu a bod ztratil opět pouze Dominik, když znovu v pátém setu nestačil na Šulce, 7:3. Třetí kolo bylo plně v režii domácích borců a Dominik prolomil pětisetové trápení porážkou Václavíka 15:13 právě v rozhodujícím setu a zároveň to byl také bod desátý, 11:3. V posledním kole už hosté pouze upravili své nepříznivé skóre na konečných 13:5, když Dominik nestačil na Rybala a Lukáš Grof překvapivě nepřehrál Šulce.

Jirka Stuchlík (4,5) byl nekompromisní, Tomáš Vydra (4) si spravil chuť po předešlém neúspěchu v Radimi, Lukáš Grof (3,5) si opět potvrdil, že OP2 není procházka růžovým sadem a Dominik Štefan (1,5) přispěl desátým bodem ke kolektivní výhře.

Facebookové komentáře

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.