Céčko vybojovalo remízu se silnou Libání

V pátek večer se očekával velký boj mezi domácí Novou Pakou „C“ a Libání „A“, která dokáže svým herním stylem porazit jakéhokoliv soupeře z nejvyšší okresní soutěže. Naše sestava byla ve složení Růžek, Morávek, Oravec, Virag, sestava hostů pak Vaníček, Horák, Mádlo, Verner a střídající Kuzma.

Po čtyřhrách byl stav 1:1, dvojice Růžek-Oravec totiž nevyužila vedení 9:6, ani mečbol za stavu 10:9 v pátém, proti zkušeným Vaníčkovi s Horákem a důležitý start do utkání tak skončil nerozhodně. První kolo dvouher Jakub vybojoval bod s Horákem, se kterým za stavu 0:3 v pátém setu vyhrál 10 míčků v řadě, další bod pak přidal Roman, který přehrál Mádla, 3:3. Druhé kolo opět bodovali pouze Roman s Jakubem, když Jakub sice ztratil vedení 2:0 na sety s Vaníčkem, avšak pátý set mu vyšel a zvítězil 11:7, Roman si poradil s Vernerem, 5:5. Ve třetím kole Jirka porazil Vernera a Jakub s Mádlem odvrátil 2 mečboly, ke kterým se hostující hráč dostal i přes nepříznivý stav 0:2 na sety, 7:7. Poslední kolo začalo pro nás velmi špatně, Roman totiž nedokázal najít protizbraň na Vaníčka, stejně jako Jirka na Horáka. Jakub však porazil střídajícího Kuzmu a Mirďa v nervy drásajícím zápasu přehrál v pátém setu Mádla, na jehož osobu se následně sesypala velká kritika od spoluhráčů, 9:9.

Jakub Oravec (4) zvládl 3 pětisetové zápasy v řadě, Roman Růžek (2) nenašel recept na výjimečnou hru soupeřů, Jirka Morávek (1,5) splnil povinnost s Vernerem, což sice Mirďa Virag (1,5) nedokázal, zato bod vybojoval se silným Mádlem.

Facebookové komentáře

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.