Céčko vybojovalo výhru s Kopidlnem

Při pořádání krajských přeborů žen v Nové Pace, se uskutečnilo také 17. kolo utkání RP1, mezi Novou Pakou „C“ a Kopidlnem „A“. U silného soupeře se nám podařilo těsně zvítězit a na domácích palubovkách se očekával také velký boj o každý bod, což se nakonec potvrdilo. Za domácí nastoupili Růžek, Morávek, Oravec, Virag, hosté dorazili v sestavě Procházka, Tomášek, Matuna a Kohut.

Hned čtyřhry napověděly velkému dramatu, když dvojice Růžek-Oravec zvítězila v pátém setu 15:13, zatímco Morávek-Virag nevyužili několik mečbolů a nestačili na Procházku s Tomáškem 16:18 v pátém. První kolo dopadlo lépe pro nás, prohrál pouze Jirka po pětisetovém boji s Tomáškem, 4:2. Ve druhém kole prohráli Jirka s Mirďou také v pátých setech, a tak se nám nepodařilo zvýšit těsný náskok, 6:4. Ve třetím kole Roman výborně odvrátil 4 mečboly s Kohutem, což byl jeden z klíčových momentů utkání, bod přidal také Jakub, který po ztrátě dvousetového vedení s Procházkou, zvládl pátý set, 8:6. Poslední kolo bylo, stejně jako předchozí dvě, jako přes kopírák, když vyhráli Roman s Jakubem a výhra 10:8 byla doma.

Roman Růžek (4,5) využívá zkušenosti z krajské soutěže, Jakub Oravec (4,5) také neztratil, Mirďa Virag (1) přidal velmi důležitý bod a Jirka Morávek (0) si alespoň užil náš bufet a tělocvičnu plnou holek.

Facebookové komentáře

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.