Déčko si poradilo se Žlunicemi

Čtvrteční večer jsme se vydali do celkem vzdálených Kozojídek, ze kterých byla překvapena i satelitní navigace. Kapitán Jarda Hanuš rozhodl, že pojedeme v pěti (Stuchlík, Oravec, Hanuš, Vydra, Štefan), přičemž v průběhu utkání vystřídáme. Domácí, vyzbrojeni topením, připomínajícím dvouproudový motor Rolls-Royce Pegasus z letounu Harrier, křídou na úpravy středové čáry stolu a igelitovou stěnou, dělící kulturní dům na dva hrací prostory, nastoupili v sestavě Němeček, Libánský, Haken, Smutný.

Po čtyřhrách byl stav nerozhodný, když dvojice Stuchlík-Oravec nedala šanci domácím Smutný-Haken, mladíci Štefan-Vydra však nezvládli proti Němečkovi s Libánským koncovku 5. setu. Nic jsme nenechali náhodě a pustili se do soupeře již od prvního kola, ve kterém ztratil bod pouze Tomáš Vydra v souboji s Němečkem, který je z domácích nejlepším hráčem, 2:4. Ve druhém kole jsme opět přišli pouze o bod, Dominik ztratil vedení 2:1 a 9:3 s Hakenem a nakonec prohrál 9 v pátém, 3:7. Ve třetím kole zápas zdramatizovali domácí, přes které bodoval pouze Jakub, a tak byl zápas rázem vyrovnaný, 6:8. Když v prvním zápasu posledního kola Tomáš Vydra nestačil na zkušeného Němečka, domácí již začali kalkulovat s možnou výhrou, avšak následující 3 zápasy jsme získali my, a tak smutní domácí zůstali s myšlenkou na vítězství pouze u teorie, 7:11.

Jakub Oravec (4,5) i s trochou štěstí neprohrál, Jirka Stuchlík (3,5) nestačil pouze na Němečka, Tomáš Vydra (2) se v soutěži začíná rozehrávat, Dominik Štefan (1/1,5) potvrdil v utkání svou herní zarputilost a pomohl k vítězství, Jarda Hanuš (0/2) vystřídal za Dominika, avšak zvítězit nedokázal.

Facebookové komentáře

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.