Céčko zvítězilo v Lánech

V neděli dopoledne vyjelo na 15. kolo RP1 naše „C“ (Růžek, Morávek, Virag, Oravec), aby se pokusilo vyzrát na Lány „B“, které jsou sice poslední, ale jejich domácí prostředí nelze nikde jinde nasimulovat ani za podpory nejmodernějších prostředků, tudíž mají doma vždy velkou výhodu. Domácí si na nás připravili sestavu Forman, Stuchlík, Zahradník, Vokrouhlecký Jiří.

Náš start do utkání nebyl ideální, obě čtyřhry jsme totiž ztratili v pěti setech, což je v konečném zúčtování vždy ošemetné. Navíc v prvním kole dokázali z našich bodovat pouze Jirka Morávek, který vyzrál na Stuchlíka, a Míra Virag nedal šanci Zahradníkovi, 4:2. Ve druhém kole se nám konečně zadařilo, neboť jsme zvítězili ve všech čtyřech zápasech a rázem jsme byli ve vedení, 4:6. Hned zkraje třetího kola sice Roman nestačil na Vokrouhleckého, ale ostatní vyhráli, a tak jsme měli již slušnou šanci v utkání zvítězit, 5:9. Jelikož si ve čtvrtém kole poradili s domácími všichni kromě Mirdi, byly body naše, 6:12.

Jirka Morávek (4) zahrál výborně, Mirďa Virag (3) byl také spokojený, Jakub Oravec (3) nezvládl koncovku pátého setu s Vokrouhleckým a Roman Růžek (2) si pochvaloval rychlé střízlivění.

Ilustrační fotografie lánské haly

Facebookové komentáře

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.