Déčko těsně nestačilo na druhou Železnici

V pátek večer naše „D“ hostilo Železnici „B“, které jsme „odklidili“ soupeře ze 3. a 4. příčky, nad kterými jsme dokázali zvítězit v předešlých dvou kolech. Jelikož divizní Karel Horák již nepatří na soupisku železnického „B“ týmu, byly naše šance na úspěch značně vyšší, nakonec to bohužel těsně nevyšlo. V naší sestavě byli Stuchlík, Oravec, Hanuš a Varinec, hosté dorazili v sestavě Breuer, Výborný (otec dlouholetého reprezentanta Richarda Výborného), Jindra a Tominec.

Po čtyřhrách byl stav skóre 1:1, Stuchlík-Oravec vybojovali cenný bod v koncovce pátého setu nad dvojicí Výborný-Tominec, zatímco Vavrinec-Hanuš bohužel uhráli pouhý set. Vyrovnanost zůstala i po prvním kole, kdy Jakub porazil Breuera a Jirka ukázal Výbornému variace svých nevyzpytatelných rotací. Ve druhém kole nám bohužel soupeř bodově utekl, když za domácí bodoval pouze Jakub proti Jindrovi, jehož průměrná věta se skládala ze dvou (sprostých) slov, 4:6. Třetí kolo bohužel dopadlo stejně, když opět bodoval pouze Jakub s Tomincem, a tak soupeř vedl již 5:9. V posledním kole stačil soupeři jeden bod, který zajistil Breuer proti Vavrincovi hned v prvním zápasu, a tak nám nebylo nic platné, že jsme zbývající 3 zápasy vyhráli, 8:10. Zajímavým momentem byl zápas mezi Jakubem a Martinem Výborným, kdy hostující borec vedl 2:0 na sety a bezradného Jakuba přehrával svým kvalitním servisem, situace se však otočila a Jakub vedl v pátém setu 5:1, pak však Výborný vyhrál 9 míčků v řadě, čímž otočil na 5:10, vzápětí ale 7 vyhranými míčky v řadě Jakub odvrátil 5 mečbolů a k nepochopení všech přihlížejících v tomto bláznivém zápasu zvítězil.

Jakub Oravec (4,5) se probojoval k plnému počtu bodů, Jirka Stuchlík (2,5) odehrál svůj zodpovědný standard, Jarda Hanuš (1) zachraňoval svou bilanci doslova za pět dvanáct, když v posledním zápasu porazil Jindru o 2 míčky v pátém setu a Míra Vavrinec (0) si alespoň pěkně zanadával.

Facebookové komentáře

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.