Céčko nestačilo na silný Bělohrad

V pátek večer naše „Céčko“ vyrazilo do Lázní Bělohrad, aby se porvalo o nějaké body s tamějším „A“, které je již delší dobu jedním z nejsilnějších celků nejvyšší okresní soutěže. Domácí na nás nastoupili ve své nejsilnější sestavě, a to otec a syn Petřiví a Šulcovi. V našem celku nechyběli Grof, Růžek, Oravec a Virag.

Čtyřhry dopadly nerozhodně, tandem Grof-Oravec vybojoval výhru až v koncovce (10) pátého setu proti Milanu Petřivému s Honzou Šulcem, avšak Růžek-Virag nestačili na Michala Petřivého s Milanem Šulcem jednoznačně ve třech setech. Hned v 1. kole ukázali favorizovaní domácí svou sílu, když z našich bodoval pouze Lukáš Grof proti Milanu Šulcovi, 4:2. Ve 2. kole se opět dařilo pouze Lukášovi, když tentokrát vyzrál na Milana Petřivého, 7:3. Ve 3. kole měl Lukáš blízko i k vítězství nad Michalem Petřivým, avšak nakonec byl šťastnějším domácí, když zvítězil 15:13 v 5. setu. Naše body tentokrát přidali Roman a Jakub, kteří si poradili s Honzou, resp. Milanem Šulcovými, 9:5. V posledním kole zápas lehce zdramatizovali Lukáš s Romanem, kteří vyzráli na své soupeře a zkorigovali skóre na 9:7, avšak Jakub s Mirďou svým soupeřům nestačili, a tak bylo o vítězi rozhodnuto, 11:7.

Lukáš Grof (3,5) zahrál výborně a velmi málo mu chybělo ke čtyřem bodům, Roman Růžek (2) si poradil s oběma Šulcovými, Jakub Oravec (1,5) týmu moc nepomohl a Mirďa Virag (0) si stále zvyká na svou razantní změnu potahů.

Po soutěžní pauze, během které náš oddíl pořádá regionální přebory dospělých, budeme hostit tým Staré Paky, který doposud neokusil hořkost porážky.

Facebookové komentáře

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.