Déčko si poradilo ve Veliši a následně i doma s Železnicí na výbornou

Poslední dvě utkání byla plně v režii našeho „D“, které mělo slabší start do letošní sezóny, avšak z posledních 4 kol dokázalo vytěžit hned 11 bodů, a tak se tým vyšvihl na 6. příčku průběžného pořadí tabulky RP2.

V 9. kole proti Veliši chyběl kapitán Jarda Hanuš, který byl nahrazen krajským Lukášem Grofem, avšak ten svůj jasně čtyřbodový potenciál v tomto utkání nenaplnil a nakonec byl tým rád za vydřené vítězství 8:10 na půdě předposledního soupeře.

Jakub Oravec (3) si hned v úvodu čtyřhry zničil svůj červený potah, když neukočíroval svou nedělní přemotivovanost, Lukáš Grof (2) překvapivě nestačil v utkání na Davida Malého, který je momentálně na 47. příčce žebříčku úspěšnosti RP2, Jirka Stuchlík (2) si neporadil se dvěma ze tří Pažoutů a Tomáš Vydra (2) sahal proti nejsilnějšímu ze soupeřů na tři body.

V 10. kole Pačáci hostili doposud čtvrtou Železnici „C“, která však dorazila bez své jedničky Jardy Jiřištěho, a to v sestavě Vraštil, Kabela, Kalousek a Kudrnáč. Naše sestava již byla standardní, když Lukáš Grof tentokrát nebyl nominován, vzhledem k pochybnému výkonu z předešlého kola.

Po čtyřhrách, které skončily pro nás standardně 1:1, jsme se nejprve dostali do jednobodového manka 2:3, avšak následujících 5 výher v řadě nám zajistilo celkem pohodlnou cestu za vítězstvím na „domácích palubovkách“, vždyť celkové skóre 12:6 tomu také nasvědčuje.

Na tříbodový průměr z každého utkání dnes zaokrouhlil Jakub Oravec (4,5), ani Jirka Stuchlík (3,5) se nenechal zahanbit, doplněn Jardou Hanušem (2) a Tomášem Vydrou (2), který neměl daleko k samým výhrám, neboť byl poražen dvakrát až v pátém setu.

Po mizerných prvních čtyřech kolech, z nichž nejlepším výsledkem Pačáků byla remíza s Butovsí, se tým před Vánocemi takříkajíc „zahojil“ a v posledním kole první půlky soutěže si může na Rovensko pod Troskami vyšlápnout s chladnou hlavou.

Facebookové komentáře

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.