Novopacké „E“ na vlně – tentokrát potopilo Popovice!

Již potřetí za sebou, novopacké služebně nejmladší družstvo stolních tenistů, udrželo domácí neporazitelnost. Ve složení Vondráček, Zemánek, Nožička a Štefan, odehráli velice zajímavý zápas. Čtyřhra Vondráček-Zemánek smetla soupeře bez ztráty setu. Bohužel Nožička se Štefanem nestačili smolně na druhou dvojici 1:3 (-10!;-10!;). Vondráček poté vyprovodil Olejarčíka 3-0, ale na druhém stole Jarda nestačil na Málka. Jirka Zemánek, ve vlažném tempu, prohrál s Tomim 3x -7 a ne nadarmo pokřikoval po hale: „oko bere“. Konečně se ukázaly hodiny tréninku Jardy Nožičky, když bez ztráty setu porazil kapitána soupeře, Šamka. „Mašina“ Jirka Zemánek se vždy pomalu rozjíždí, jeho zápas proti Olejarčíkovi zatím vstupuje do rekordu týmu, když vyhrál ve čtvrtém setu 18. zápas, který ale rozhodl celý večer, teprve přicházel, a kdo jiný ho měl na svědomí? Jirka po dvou prohraných setech opět přepnul na další rychlost a otočil na 3-2 proti Málkovi. Když si pak Dominik, který je tuto sezonu pro tým obrovským přínosem, poradil s Olejarčíkem, bylo vymalováno. Co se ale nestalo? Po menších oslavách, za již rozhodnutého stavu, se všichni viděli na jiných místech, než v hale a prohráli všechny zbylé zápasy. Stav 10:8 je ale rozhodující.

Největší pochvalu, jako vždy, snese Dominik (3), Martin svou kobercovou hrou opět soupeře otrávil (3,5), Jirka, přes menší soustředěnost, ale i s novou raketou, opět splnil (2,5), Jarda bojoval a díky jeho jedné výhře slavíme vítězství (1).

Ve středu se chystáme do Úbislavic „A“, které pomýšlí na postup. V plánu je posílení kádru o „muže z trabantu“, uvidíme, jestli to bude správný tah.

Facebookové komentáře

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.