Béčko se špičkou tabulky bez šance

Po dvou remízách na domácí půdě, čekal těžký oříšek na naše „Béčko“ v Jánských Lázních a jinak tomu nebylo ani odpoledne ve Vrchlabí, které využilo týdenní posun divizní soutěže a nasadilo tak hráče z „jiného levelu“. Výsledkem byly velmi nelichotivé výsledky, které se však daly očekávat.

obrobr

V sobotu ráno se náš tým, ve složení Grof, Sochor, Růžek a Oravec, dostavil do Svobody nad Úpou, kde má domácí prostředí lídr soutěže z Jánských Lázní, který do utkání nastoupil v sestavě Toth, Vacek, Nývlt a Hnik. Právě poslední jmenovaný vystřídal v sestavě Soukupa, a tým, který v krajské soutěži předloni sestupoval, je rázem na špici tabulky.

 

obrobrSotva jsme se rozkoukali, tak domácí vedli 2:0, neboť čtyřhry jsou letos Achillovou patou „B“ týmu. V následujících utkáních nastaly pouze 2 napínavé momenty, když Lukáš Grof prohrál pětisetovou bitvu s Vackem a Martin Sochor si neporadil s Nývltem, a to také v pěti setech. V tomto utkání jsme si bohužel nemohli počítat body, neboť největším úspěchem byly Martinovy 3 sety, Romanovi s Jakubem dokonce nezbývalo nic jiného, než si napočítat vyhrané míčky, což raději neudělali.

obrobr

Po obědě, který mohli naši hráči výjimečně spojit i se snídaní, jsme se vydali do krásného prostředí hotelu TTC, abychom si napravili reputaci z nepříjemného dopoledne. Složení domácího celku (Alinče, Vitvar, Brázda M. a Hauschwitz) však bylo proti a tato divizní skvadra nám nedala šanci.

 

obrobrČtyřhry již byly vyrovnanější než dopoledne, avšak body zůstaly na straně domácích. Po prvním kole to již bylo 6:0, když jediný náš set zaznamenal Lukáš Grof proti Brázdovi. Ve druhém kole se Martin postaral o první vyhraný zápas tohoto dne, když v pěti setech přehrál Vitvara, avšak ostatní se k němu nepřidali, a tak za stavu 9:1 bylo téměř rozhodnuto. Ve třetím kole sice Lukáš napodobil výkon Martina proti Vitvarovi, avšak Martin nestačil, v krásném zápasu těsných koncovek setů, na Alinčeho a případný další potřebný bod domácích jistil Brázda, který nedal šanci Romanovi, 10:2.

Tento krajský víkend byl pro „Béčko“ výsledkově neřešitelný, a tak musíme doufat ve vzpruhu v domácích utkáních, která nás čekají v sobotu 30. listopadu, proti Salamandru a DTJ Hradec Králové.

Facebookové komentáře

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.