Déčko přivezlo z Bělohradu 3 body s cenou zlata

obrobr

V neděli ráno vyrazilo naše „Déčko“ do Bělohradu, kde se utkalo s tamějším „C“. Naši sestavu tvořili Stuchlík, Oravec, Hanuš a Vydra, domácí pak nastoupili v sestavě Šulc Jiří, Rybalo, Václavík a Fejfar Jakub. Očekával se vyrovnaný boj o každý bod, neboť oba týmy doposud okupovaly 9. a 10. místo tabulky, s nelichotivou bilancí 1V-1R-4P.

Hned čtyřhry poukázaly na vyrovnaný boj, Stuchlík-Oravec zúročili svou sehranost, zatímco Hanuš-Vydra toho spolu moc nenahráli a potvrdilo se to i ve výsledku 0:3. Hned v prvním kole jsme soupeři odskočili, když za domácí zabodoval pouze Rybalo, který si v pěti setech poradil s Tomášem Vydrou. Další dva pětisetové souboje jsme totiž zvládli, Jarda si poradil ve vyrovnané koncovce s mladíčkem Fejfarem a Jakub vyzrál na Šulce, který prohru těžce nesl a okořenil nedělní dopoledne několika slovními obraty, které se nesly v duchu vyhroceného utkání, 2:4. Druhé kolo skončilo výsledkově stejně, avšak výsledky již byly více jednoznačné a žádná pětisetová „přetahovaná“ se nekonala, za domácí bodoval pouze Šulc, který vyzrál ve třech setech na Stuchlíka, 3:7. Už ve třetím kole jsme si zajistili remízu, když Jirka Stuchlík využil cenných zkušeností proti Fejfarovi a Jakub přehrál Rybala, 5:9. V kole posledním jsme potřebovali alespoň jeden bod k celkovému vítězství, za kterým jsme si šli od začátku utkání, a to se nám povedlo hned v první dvouhře, kde Tomáš Vydra, v souboji dorostenců, byl tím šťastnějším v koncovce (9) pátého setu proti Fejfarovi a vybojoval tak veledůležitý 10. bod Pačáků v tomto utkání. K Tomášovu bodu ještě esteticky upravil skóre Jakub, který vyzrál také na Václavíka, 7:11.

obrobr

Jakub Oravec (4,5) zažil o víkendu „pingpongový maraton“, když po pátečním tréninku nastoupil hned ke čtyřem utkáním, a to za celky B, C, D. Jirka Stuchlík (2,5) si po utkání stěžoval na své velmi sehrané potahy, které ho brzdí v absolutní likvidaci soupeřů, Tomáš Vydra (2) uhrál velmi důležité body a Jarda Hanuš (2) snad již zažehnal krizi ze začátku sezóny a jeho výkonnost se stabilizovala.

Hláškou utkání byla vyhodnocena spontánní reakce Jirky Šulce na prasátka Jakuba, v úvodní části pátého setu, která Jiří počastoval hláškou: „z 5 míčků 6 prasat, to se to pak hraje“.

Facebookové komentáře

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.