Déčko konečně tříbodové

V úterý předehrával náš „D“ tým (Stuchlík, Oravec, Hanuš, Vavrinec, Vydra) v domácí hale, proti TJ TK Žlunicím „A“ (Němeček, Libánský, Smutný, Haken). Soupeř se již řadu sezón trápí na dně tabulky, a tak se od našeho týmu očekával plný bodový zisk.

Po čtyřhrách bylo skóre 1:1, neboť tandem Hanuš-Vavrinec na soupeře nestačil, zatímco sehraná dvojice Stuchlík-Oravec své soupeře zdolala v pěti setech. Hned po prvním kole dvouher jsme se dostali do vedení, když bod ztratil pouze střídající Tomáš Vydra, který nestačil na Němečka, 4:2. Do druhého kola jsme také „vlétli“ ve velkém stylu a opět prohrál pouze Tomáš, tentokrát s Hakenem, 7:3. Třetí kolo nám již zajistilo remízu, neboť Jirka s Jakubem své soupeře zdolali, zatímco Jarda nestačil na Němečka a Tomáš podlehl ve třech setech Smutnému, 9:5. V posledním kole jsme tedy potřebovali alespoň jednu výhru, přičemž veledůležitý 10. bod nám zajistil Tomáš Vydra, který byl jasně lepší v zápasu s Libánským. K Tomášovu bodu se navíc přidali ještě Jirka s Jardou, Jakub na neoblíbeného Němečka nestačil, 12:6.

Jirka Stuchlík (4,5) dnes s nikým nezahálel a jeho soupeři za stolem pouze čekali, co jim náš nejzkušenější hráč povolí, Jakub Oravec (3,5) ztratil svou letošní domácí neporazitelnost v tomto týmu, Jarda Hanuš (3) snad ze sebe otřepal herní nervozitu a Tomáš Vydra (1/4) se také dostává do svého herního tempa. Míra Vavrinec (0/0,5) si odehrál čtyřhru a následně svůj tým podpořil jak psychicky, tak zodpovědným zapisováním výsledků.

Utkání přihlíželo značné množství trénujících diváků, za jejichž částečné účasti se šlo utkání probrat do naší kanceláře U Stránských. Jedním z pozápasových témat byla Jardova špatně zvolená taktika, když těsně před začátkem utkání testoval kapacitu svého žaludku rohlíky s pomazánkou. V dalším z bodů diskuze nás ligový Lubomír Šajner uklidnil, že „každý nemůže hrát za prachy“. S přibývajícím počtem piv jsme se rozhodli vyhrát i následující domácí utkání s Radimí, posílenou o mladého Gebauera.

Facebookové komentáře

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.