Bilance divizní sezóny: Lukáš Macák neměl konkurenci

Konečné pořadí mužstev ještě sice není kompletní, některá družstva, jako zrovna packý tým, už ovšem odehráno mají, tudíž není od věci shrnout procentuelně, jak se komu letošní sezónu dařilo.

Životní sezónu, kterou v podstatě Pačákům zařídil setrvání v divizi, měl Lukáš Macák. Lukáš dělal několikrát v sezóně pro packý tým naprosto nevídané 4 body v jednom zápase, svou parádní hrou přehrál i například Jana Slavíka, 9. muže celkového hodnocení. Lukáš již atakoval hranici 80%, ale soupeři na konci sezóny byli proti, a tak si tento player připsal v 16 odehraných utkáních jasně aktivní bilanci 39-17, což dělá 69,64%.

Stejnou porci procent, jako ve všech předchozích divizních sezónách, si připsala stálice oddílu, Vojtěch Kazda. Vojta předváděl po celou sezónu vyrovnané výkony, kdy si zahrál krásné zápasy hlavně s prostřední částí tabulky (cca 15-30. místo). Vojta sehrál také 14 pětisetových zápasů, se skóre 6-8 potvrdil i tady neutrálnost. Skóre za tuto sezónu se tedy zastavilo na 32 výher a 36 proher v 21 odehraných zápasech, což činí 47,06%.

Honza Šmidrkal se popravdě řečeno celou sezónou protrápil, absolutní tréninkový výpadek se někde musel projevit, bohužel i nerozhodnost mezi styly (útok/obrana, ostré potahy/obranné potahy??) hrála svoje. Honza sehrál za sezónu 17 pětisetových utkání s mírně pasivním skóre 8-9, což je ovšem úspěch kvůli Honzově slabší psychické odolnosti, která se již ale s postupujícím časem v divizi lepšila. Ze všeho vyplynulo podobné skóre jako loni, 18-33 v 19 odehraných soubojích, nějakých 35,29% jistě žádná sláva není.

Lukáš Knap předváděl po celou sezónu parádní útočné výkony, které ovšem často nedokázal dotáhnout do konce. Hráč kamenné tváře odehrál dokonce 18 utkání, kde rozhodovaly koncovky, a to se skóre 7-11. Lukáš, ač měl z týmu nejméně procent, měl však momenty, které Honza Šmidrkal ani náhodou neměl, a to byla momentální parádní forma, kterou dokázal porazit všechny protihráče a rozhodnout tak celý zápas. Lukáš odehrál 18 střetnutí, s bilancí 17-35 mu patří úspěšnost 32,69%.

obr

Facebookové komentáře

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.