Céčko zvládlo v Nemyčevsi vypjaté utkání

V pátek večer odjelo „Céčko“ v rámci 14. kola do Nemyčevse, což je jediná herna, kde je podlaha pokrytá kobercem, k čemuž nám byly jako bonus přidány nesnesitelně nízké teplotní podmínky. Náš tým se vydal na cestu v pozměněné sestavě (Fišar, Virag, Růžek, Oravec), která potrvá až do konce sezóny, neboť kapitán Jirka Morávek odcestoval do Itálie za studiem. Hosté nastoupili do utkání v sestavě: Trč Tomáš, Kubík, Bílek, Brett. Atmosféra celého utkání byla velice vypjatá a během večera nastalo několik důležitých zvratů, které se nakonec převážily na naší stranu a my si tak můžeme připsat do tabulky body za 10. výhru v soutěži.

obrobr

Do čtyřher jsme nastoupili trochu rozpačitě, za vše mluví fakt, že Mirďa Virag musel využít služby kalhot (o bundě nemluvě), které neměl na sobě 3 roky. Nesehraná spontánně hrající dvojice Virag-Oravec si s domácími Bílek-Brett nedokázala poradit, avšak Fišar-Růžek zvládli úvod na výbornou a stav byl rázem 1:1. V následujícím kole se body rozdělily také shodně na obou stranách, když si Mirďa ani Jakub proti materialistům nedokázali poradit, zatímco Tomáš s Romanem své zápasy vyhráli, i když pro Tomáše to byl proti Bílkovi zápas těžší, než by kdo mohl čekat. Poté následovala řada vítězství v pětisetových „bitvách“, která skončila úspěšně pro nás, a tak o bod přišel pouze Mirďa, který byl dnes proti všem třem materialistům dost znechucen v kombinaci s přicházejícím nachlazením, jemuž příliš nepomohla tamější zima, ale my se přesto dostali do vedení 4:9. Následovaly však 3 vítězství domácích a v posledních dvou zápasech se tedy mělo rozhodnout buď o remíze, či naší výhře. Roman hrál svůj poslední zápas proti Kubíkovi a Tomáš proti Brettovi. Obě utkání měla nečekaný vývoj, když Roman prohrával již 2:0, avšak zápas ještě otočil do vítězného konce, zatímco Tomáš v zápase celou dobu vedl, ale 4. set, po sérii nechytatelných prasátek a smolných útoků zahraných kantem, Tomáš ztratil, a tak se rozhodovalo v 5. sadě také. Tu však „Fišik“ zvládl s bravurou sobě vlastní a potvrdil naše vítězství 11. bodem.

obrobr

Koncentrovaný Tomáš Fišar (4,5) zvládl koncovky dvou pětisetových zápasů, Roman Růžek (3,5) nestačil pouze na nepříjemného Tomáše Trče, Jakub Oravec (2) jako nováček v tomto týmu utekl proti Bílkovi ze dvou mečbolů (následně si vyslechl od tohoto hráče velké množství sprostých nadávek) a Mirďa (1) jel k tomuto utkání smířený s tím, že: „Na tyhle materialisty tady prostě zahrát neumím“.

Důležité utkání na půdě nepříjemného soupeře jsme tedy zvládli a nadále se držíme v pohodlné první pětce soutěže.
TJ So Nemyčeves „B“ – TJ Nová Paka „C“ 7:11

Facebookové komentáře

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.