Béčko o víkendu se smíšenými pocity

V sobotu se B-tým, který se pohybuje těsně nad sestupovými místy v tabulce, vydal na dva těžké venkovní zápasy do Bělohradu a Nemyčevse. Čekali na nás dva zástupci našeho okresu v krajské soutěži, se kterými jsme vždy hráli vyrovnané dlouhé zápasy, ovšem tentokrát bylo vše jinak.

V chladném ránu jsme se vydali do nedalekého Bělohradu posílení o Honzu Šmidrkala, kterého nám uvolnil pro tento zápas A-tým. Domácí nastoupili pro nás trochu v nečekané sestavě bez Michala Petřivého, v sestavě byli: Jan Šulc, Milan Šulc, Milan Petřivý a Pavel Zívr. obrobrV úvodních čtyřhrách jsme se dostali do vedení 0:2, když Michal s Horstikem porazili v poměru 1:3 Honzu Šulce a Milana Petřivého. Honza s Martinem se trochu trápili, ale nakonec zápas s Milanem Šulcem a Pavlem Zívrem dovedli do vítězného konce v poměru 2:3. Poté se zápas vyvíjel k naší spokojenosti celkem jasně a velmi rychle dospěl ke skóre 0:9. Poté Horstik nestačil na Milana Petřivého, ale Honza neponechal nic náhodě, přidal poslední potřebný bod a zápas dovedl k vítěznému konci v poměru 1:10.

Takže Honza Šmidrkal 3,5, Michal Luňák 2,5, Martin Sochor 2,5 a Horst Stoklas 1,5.

obr

Po dobrém obědě a s trochu pozměněnou sestavou, kdy Honzu Šmidrkala nahradil Miroslav Virag, jsme se vydali na náš odpolední zápas do Nemyčevse, kde nás čekala sestava: Roman Trč ml., petr Grym, Martin Kašík a Petr Kazda. Již úvodní čtyřhry naznačily, že zápas nebude nic lehkého. Martin s Mirďou nestačili na Kazdu s Trčem v poměru 3:1 a Michal s Horstikem po velkém boji prohráli s Kašíkem a Grymem 3:2. Poté Michal porazil hladce Petra Kazdu v poměru 0:3. Bohužel to bylo na dlouhou dobu vše a domácí tým se dostal do hrozivého vedení 9:1. Michal ještě přidal svůj 2. bod v zápase, když porazil Romana Trče 1:3, ale bohužel zápas ukončil Petr Grym, který porazil v pátém setu Martina. Zápas skončil pro nás nepěkným výsledkem 10:2.

Takže Michal Luňák po dobrém výkonu 2, bohužel ostatním v týmu se moc nedařilo – Horst Stoklas, Miroslav Virag a Martin Sochor 0.

Facebookové komentáře

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.