Déčko jediné porazilo Popovice

V neděli ráno sehrálo domácí a zároveň také poslední letošní utkání naše „Déčko“, v klasické sestavě (Virag, Stuchlík, Hanuš a Oravec) proti druhým Popovicím „A“ (Voldán Roman, Kazda, Málek, Tomi), které ještě loni hrály nejvyšší okresní soutěž.

Úvodní čtyřhry skončily nerozhodně, když Virag-Hanuš nestačili na Voldána s Kazdou, zatímco Stuchlík-Oravec vyhráli svůj letošní devátý zápas. Následoval průběh utkání, který připomínal narůstání skóre jako proti Bělohradu „B“ a my tak rychle vedli 4:1, když naši vítěznou šňůru zastavil v pátém setu Voldán proti Mirďovi. Poté jsme však přidali hned 7 bodů v řadě, které nám zajistily rychlé vítězství a poklidnější dohrání utkání. Hostům se ještě podařilo v koncovce utkání zkorigovat skóre na 13:5, avšak své první prohře v letošní sezóně již zabránit nemohli a zaskočeni vyrazili zpět do své obce.

obrBojovnost jako z učebnice standardně ukázal Jirka Stuchlík (3,5), na jehož body byl spoleh v celé půli soutěže, bodově se dnes dařilo i Jakubovi (3,5), který jediný porazil Voldána, přičemž za zmínku jistě stojí vyhraný 3. set, který skončil 24:22 ve prospěch našeho hráče, výborně se dařilo i Jardovi (3) a v pěti setech nestačil pouze na Voldána také Mirďa Virag (3).

Nyní nás čeká příjemná vánoční přestávka, kterou jsme si osladili dalším vítězstvím s jedním z nejsilnějších týmů soutěže.

Facebookové komentáře

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.