Céčko v Lánech vydřelo těsnou výhru

V pátek večer se vydalo naše „Céčko“ do Lán, kam vedla velmi zledovatělá vozovka. Tým nastoupil ve složení: Fišar, Morávek, Růžek a Oravec, který zaskakoval za Viraga. Domácí nastoupili s rodinným trojlístkem Vokrouhleckých (Zdeněk, Martin, David), které doplnil zkušený Ulrych.

Čtyřhry pro nás dopadly bídně, když Roman s Tomášem prohráli 1:3 s Vokrouhleckými D. + M. a Jirka s Jakubem, i přes vedení 1:0 a 2:1 na sety, zápas nedokázali dotáhnout zdárně do konce a v pátém setu podlehli zbývajícím soupeřům také. obrobrDo první dvouhry pak nastoupil domácí Ulrych proti Jakubovi, který odvrátil 2 mečboly v pátém setu a vybojoval tak náš první bod. Následovaly však prohry Jirky a Romana a skóre se pro nás nevyvíjelo vůbec dobře. Poté však Tomáš Fišar potvrdil roli jedničky a Davidu Vokrouhleckému nedal šanci. Pak ovšem přišly opět na řadu body domácích, a to hned 3, když druhé kolo zvládl opět pouze Tomáš, 7:2 a domácí již pomalu začali počítat s výhrou. My však ukázali týmového ducha a výhrou 8 z následujících 9 zápasů jsme si zajistili těsnou výhru 10:8 a upevnění 5. pozice v půl sezónním zúčtování.

Za zmínku stojí určitě smůla domácího Ulrycha, který odehrál v utkání maximální možný počet setů (25), avšak vítězně vzešel pouze ze zmiňované čtyřhry, zatímco ve dvouhrách, až na 1 výjimku, prohrál o 2 míčky, tudíž jeho nulový příděl týmu byl o to hořčejší.

Tomáš Fišar (4) ukázal, že 4. příčka v úspěšnosti mu patří právem, Jirka Morávek (2) si poradil s utkáním, jak slovně, tak herně po svém a přidal velmi důležité body. Roman (2) po slabším startu zabral a k výhře přispěl také hodně. Jakub (2) vybojoval polovinu zápasů v koncovkách pátých setů a jako se záskokem za Mirďu Viraga s ním byl tým bodově spokojen.

Facebookové komentáře

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.