Déčko po tvrdé lekci od Žlunic zpět v realitě

V pátek večer se naše „Déčko“ vydalo na strastiplnou cestu do Kozojídek, které se nám nakonec, po sebepřesvědčování, zda vůbec existují, podařilo najít. V naší sestavě se jubilejně představil mladý Tomáš Vydra, který zaskakoval za Mirďu Viraga a zbytek sestavy Stuchlík-Oravec-Hanuš zůstal. Domácí nastoupili v sestavě: Haken, Smutný, Němeček, Libánský a střídající Mokošín. Je třeba pochválit snahu domácích o zlepšení herních podmínek, kdy při změně rozestavení přibylo místo a ubyl počet pivních podtácků pod nohami stolů.

Ale teď už ke hře. Obě naše čtyřhry dopadly katastrofálně a když Jakub v prvním kole porazil Libánského, bylo to na dlouhou dobu vše. Za zmínku stojí prohra Vydry 9 v 5. setu proti Smutnému, kdy další bod pro naše dělal poté až právě jmenovaný Tomáš Vydra proti Němečkovi, když si tentokrát v koncovce 5. setu dokázal poradit vítězně. Poté však opět následovala „šňůra“ šesti bodů domácího celku a za náš tým pak bodoval pro změnu, skórem znechucený, Jirka Stuchlík. Našemu „Déčku“ prohrávajícímu 3:14 před posledním zápasem ještě přidal bod Jarda Hanuš, když porazil rozdílem třídy 10 v 5. Smutného, a tak jsme si mohli říct, že jsme k výsledku „přispěli“ všichni rovným dílem.

Jirka Stuchlík (1) se dnes trápil a ke dvěma bodům mu chyběla koncovka 5. setu s Němečkem, Jakub Oravec (1) vedl s Němečkem 2:0, následující 3 sety však bohužel „odehrál“ s mozkem v režimu offline (stejně jako většinu celého utkání), Jarda Hanuš (1) se po celé utkání trápil i setově, natož bodově a Tomáš Vydra (1) si po bojovném výkonu ve své premiéře odehrál (jako jediný) to, co měl.

Prohru 14:4 s týmem, který v loňské sezóně brázdil spodní vody tabulky, neseme těžce, ale soutěž je teprve na začátku a je třeba odehrát další utkání s bojovností a naplno. V příštím kole nás doma čeká „C“ tým z Bělohradu.

Facebookové komentáře

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.