Céčko vstoupilo do sezony vítězně

V pátek večer náš tým ve složení (Virag, Morávek, Růžek a Fišar) přivítal družstvo Rovenska pod Troskami „A“ v sestavě (Vágenknecht, Kopecký, Drahoňovský, Horáček)

Po úvodních čtyřhrách svítil na ukazateli nerozhodný výsledek, když Mirďa a Jirka svoji čtyřhru jasně vyhráli, kdežto Roman s Tomášem po nematném výkonu prohráli.

Dále se zápas ubíral již od začátku v mírné domácí převaze jak za stolem tak bodově. Největší perličkou je asi zápas Virag – Kopecký. Mirďa podlehl v pátém setu Kopeckému 12:10, přestože v koncovce pátého setu vedl 10:7. Kopecký se vysokými balony ubránil a Mirďa ho počastoval svými klasickými hláškami a při podání ruky ho nazval kouzelníkem. Dále Tomáše s Vágenknechtem, kterého doslova upinkal 3:1 na sety a porazil ho poprvé a snad né naposledy. Roman si vybral svoji porci smůly v pátém setu proti Drahoňovskému, když nedokázal za stavu 9:6 dovézt zápas do vítězného konce a nemůžu zapomenout na Jirku, který hrál poslední zápas za stavu 9:8 pro domácí a rozhodoval tak o výhře, a ani o tom nevěděl.

Celkově jsme zvítězili nejtěsnějším rozdílem 10:8 o body se postarali: (Virag 1,5, Morávek 3,5, Růžek 1, Fišar 4).

Facebookové komentáře

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.