Déčko vkročilo do sezóny pravou nohou

Ve čtvrtek večer se vydal náš D-tým do Veliše v sestavě: Stuchlík, Virag, Oravec a Hanuš, aby se zde utkal s nepřízní osudu v podobě nejen (herně) nepříjemných hráčů, ale také zanesené smekající se podlahy a pro nás rozmazlené Pačáky také starých zelených stolů, u kterých bílé postranní lajny připomínaly spíše podélnou přerušovanou čáru značení silnic.

Po úvodních čtyřhrách byl stav utkání vyrovnaný, když si naše nově složená dvojice Hanuš-Virag nedokázala poradit s domácími Pažout V.-Pour, zatímco Stuchlík-Oravec udolali v pětisetové bitvě dvojici Malý-Pažout J. Následující zápasy byli na koni zejména domácí hráči, když se dostali do nepříjemného vedení 7:5 a my se již začali obávat, že se nám odveta z předešlé sezóny (10:8 pro Veliš) nejspíš nevydaří. Pak ale nastal obrat, když jsme vyhráli 5 zápasů v řadě a dostali se do vedení 7:9. K posledním dvěma dvouhrám pak nastoupili Jaroslav Pažout proti Jakubovi a David Malý proti Cardovi. Jarda se snažil seč mu síly stačily, ale v zápase, po kterém připomínal chrta čerstvě po odeběhnutém závodě, bohužel v 5. setu podlehl 6:11. Jakub koncovku 5. setu překvapivě psychicky zvládl a po výhře 11:8 se mohlo naše „Déčko“ těšit ze 3 bodů do tabulky.

Nejvíce bodů za naše vybojoval Mirďa Virag (4), který napjatou atmosféru uvolňoval zejména nepublikovatelnými nadávkami, velice mizerný výkon podal především v prvních dvou zápasech Jakub (2,5), bojovného ducha a potenciál běžce maratonských závodů ukázal Jarda Hanuš (2), notnou dávku smůly si vybral Jirka Stuchlík (1,5), avšak kolektivním výkonem to vše nakonec stačilo na 10 bodů a výhra týmu je hlavní, takže naše „Dé“ má za sebou úspěšný start do nové sezóny 2012/13.

Facebookové komentáře

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.