Žebříček úspěšnosti pro jičínský region za uplynulou sezónu již k dispozici

Překvapivě o něco dříve, než je tomu zvykem, vyšel žebříček úspěšnosti jednotlivců za sezónu 2011/12. Prvenství pro letošní rok patří staropacké zlaté ruce Péťovi Dlabolovi, který letos v divizi skončil na 3. místě s úspěšností 86,3%, hned v závěsu za extraligovým Štrofem (98,04%) a bývalým lídrem 1. ligy, současným trenérem extraligového DTJ, Martinem Lučanem (92,16%). Petr svou převahu na Jičínsku jen potvrdil listopadovým vítězstvím na OP, pořádaném naším oddílem, když v semifinále, proti našemu ve formě hrajícímu Vojtovi Kazdovi, dokázal otočit nepříznivý stav z 1:2 a 0:6 a ve finále pak porazit svého spoluhráče, levorukého střelce Lůbu Šajnera, který zažil skvělý den především díky porážce Milana Ročka ml. v semifinále.

A teď již k našim. Skvělou sezónu má za sebou Lukáš Macák (7.), který dokázal letos v divizi porazit několik zvučných jmen, mezi nimiž byli i ligoví hráči Hrunka, Lánský, Martin, Jirásek Milan, Vajgl, Roček, nestárnoucí obranář Rákosník a mnoho dalších. Skvěle se letos blýskl i Vojta Kazda (9.), který se do okresní desítky dostal také díky 3,5 bodům za již zmiňované 3. místo na OP v domácím prostředí. Oproti loňsku si polepšil také levák Lukáš Knap (14.), který si především svým skvělým servisem a výborným útokem ze střední vzdálenosti dokázal v této soutěži vydobýt za uplynulé sezóny slušný respekt i od starších a zkušenějších hráčů. Čtvrtým hráčem našeho Áčka byl letos kouzelník Honza Šmidrkal (19.), mnohdy přezdívaný „srnec”, především pro svou neuvěřitelnou obratnost v obraně a i přes svou občasnou nervozitu v o 2 soutěže vyšší premiéře, si v okresním žebříčku udržel svou pozici.

Za B-tým se nejlépe vedlo Lukáši Grofovi (27.), v závěsu za ním je pak Michal Luňák (28.), který i přes absenci tréninků kvůli pracovnímu vytížení dokázal zúročit svůj talent a tyto dva „držáky” týmu skvěle doplňovali mladý Martin Sochor (37.), který si v některých zápasech svou neuvěřitelnou variabilitou a jedinečným stylem hry vysloužil velký údiv jak z řad spoluhráčů, tak u hlavou nevěřícně kroutících přihlížejících diváků a nejčastěji také Horst Stoklas (45.), který svými bloky a ostrými čopy dokázal zaskočit nejednoho aspiranta na nejlepšího hráče soutěže. Boj o vítězství v krajské soutěži přibližně v půli sezóny vzdal supertalent Adam Svoboda, který podlehl své životosprávě, kombinující problémy legendy J.O. Waldnera ($), Igora Fejfara (‰) a hawaiských bubeníků (\|/).

Za Cé se letos v dobrém světle předvedli, krom již zmiňovaných Sochora a Stoklase, také Bc. Jirka Morávek (61.) a showman Míra Virag (78.-79.).

V Déčku se nejlépe dařilo Tomáši Fišarovi (67.), který si oproti loňsku polepšil o jednu příčku, za ním pak skončil zkušený matador Jirka Stuchlík (96.), nepoučitelný Jakub Oravec (103.), skokan roku Míra Vavrinec (ze 194. na 121.) a naopak pád roku, maratonec Jarda Hanuš (z 99. na 135.).

Zbývá náš věkovým součtem velmi mladý tým E, ve kterém krom Vavrince zářil také Jarda „Bill” Erlebach (137.), mladíčci Tomáš Vydra (168.) a Dominik Štefan (170.). Méně než 25% utkání pak odehráli Rumča Růžek (n), který překvapil například porážkou Hladíka, ještě roztancován hned po příchodu z Phoenix Pecka a zkušenosti sbírající Michal Číla (n).

Celý žebříček Vám poskytujeme k online nahlédnutí, sportu zdar a pinci zvlášť.

Facebookové komentáře

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.