Déčko zakončilo sezónu výhrou na půdě sestupujících

V neděli ráno se náš D-tým vypravil na své poslední utkání do Žlunic, kde domácí bojovali o poslední naděje o udržení se v soutěži. Sestava domácích byla následující: Palička, Haken, Mokošín, Smutný. Naši hoši si vyjeli na nedělní výlet v sestavě: Fišar, Stuchlík, Oravec a Růžek, poslední dobou známý pod pseudonymem Rumča.

Do úvodních čtyřheř vlétli domácí s velkým nasazením, a tak se ujali vedení 2:0. Poté jsme však za zelenými stoly kralovali my, když jsme z následujích 16 zápasů povolili soupeři pouhé 3 body a zajistili si tak výhru 5:13 (z pohledu domácích).

Standardně velice dobře dnes zahrál Tomáš Fišar (4), který soupeřům nepovolil ani „přičichnout“ k výhře, poslední dobou se bodově daří i Jakubovi (4), který dnes také neprohrál a potvrdil si, že bez kocoviny se hraje značně lépe, avšak bohužel tohoto zjištění nabyl až v posledních kolech sezóny. Velice málo chybělo k čistému štítu i Rumčovi (3) a po nezdaru v úvodních dvou zápasech potvrdil své zkušenosti i Jirka Stuchlík (2).

„Déčko“ tedy zakončuje sezónu výhrou a nyní už nás čeká pouze poklidné loučení se sezónou na samotě u lesa, v nedalekém Vidochově

Facebookové komentáře

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.